De beste standjes om samen mee klaar te komen

De beste standjes om samen mee klaar te komen

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Samen op hetzelfde moment klaarkomen is niet noodzakelijk en zeker niet makkelijk; toch kan het een leuke bonus en extra bevredigend zijn wanneer jullie wel samen een hoogtepunt delen. Wanneer je het per se van je bucketlist wilt afvinken, hebben we een aantal standjes waarbij je de kans op een gelijktijdig orgasme vergroot!

Aquarius

aquarius

Hoe

Begin in de missionarispositie. Laat je man rechtop zitten zodat hij op zijn enkels en knieën zit, met zijn knieën gespreid. Terwijl jij op je rug ligt, leg je je voeten plat op het bed en beweeg je je heupen een beetje omhoog, zodat je een bruggetje maakt. Je steunt hierbij op je schouderbladen en ellebogen. Hij kan vervolgens je heupen vastpakken en gebruiken als hefboom wanneer hij penetreert.

Waarom

Dit seksstandje zorgt voor een zeer diepe stimulatie, een heerlijk gevoel van volheid en een perfecte hoek voor stimulatie van de G-spot. Voor hem is het nu een fluitje van een cent om met zijn vingers ook jouw clitoris te stimuleren.

Tip! Wil je het standje nog intenser maken? Klem dan je benen om zijn torso of til ze helemaal omhoog en laat ze op zijn schouders rusten.

Sideway Saddle

sideway saddle

Hoe

Dit is niet het meest eenvoudige seksstandje om onder de knie te krijgen, maar meer dan de moeite waard!

Laat hem op zijn rug liggen met beide voeten plat op de grond. Buig over hem heen, met een van je benen tussen zijn benen in en het andere been aan zijn zij. Laat jezelf voorzichtig op je knieën zakken en gebruik je hand om zijn penis naar binnen te leiden. Vanaf daar schommel je als het ware heen en weer, wrijvend tegen zijn bovenbeen en schaamstreek.

Waarom

Dit standje zorgt enorm veel wrijving en stimulans! Jij bepaalt daarnaast het tempo en hoeveel druk er op je clitoris wordt uitgeoefend. Het is ook een vrij unieke positie en dat kan op zichzelf al behoorlijk opwindend zijn.

De Glijbaan

missionaris

Hoe

Begin in de missionarispositie. Hij trekt zijn lichaam een beetje omhoog, zodat zijn bekken iets hoger komen te liggen dan normaal. In plaats van te penetreren, wrijft hij bij dit seksstandje met zijn penis langs jouw schaamlippen en clitoris.

Waarom

Dit is een geweldige positie voor een hoop vrouwen. Deze sekspositie biedt directe stimulatie van de clitoris, die de meeste vrouwen nodig hebben om tot een orgasme te komen. Daarnaast is het eenvoudig om vanuit dit standje terug te gaan naar de gewone missionarispositie en penetratie. Het is heerlijk intiem en bijna een garantie op een orgasme voor vrouwen!

Lepeltje, Lepeltje+

lepel wand

Hoe

Je partner komt tegen je aanliggen met zijn gezicht in dezelfde richting. Hij heeft zijn handen vrij om jouw lichaam te masseren, terwijl jij een seksspeeltje gebruikt om de clitoris te stimuleren.

Wist je dat… er ook kleinere wand vibrators verkrijgbaar zijn?

Waarom

Lepeltje, Lepeltje met een wand vibrator is een eenvoudige en knusse manier om samen tegelijk een orgasme te beleven. Voor je partner is het makkelijk om het standje lang vol te houden, terwijl jij makkelijker tot een hoogtepunt komt door het gebruik van een compacte wand vibrator of mini vibrator.

Cowgirl

cowgirl

Hoe

Laat hem op zijn rug liggen. Klim vervolgens bovenop hem, met aan elke kant van zijn lichaam een been. Wanneer jij iets hoger op hem gaat zitten kan je partner eventueel zijn heupen bewegen om dieper te penetreren.

Waarom

Bovenop is voor veel vrouwen een populaire positie omdat het hen volledige controle geeft over het tempo, de hoek, de diepte en de mate van stimulatie. Voor mannen is dit standje iets minder intens, waardoor hij het waarschijnlijk langer volhoudt dan normaal. Zo heb jij meer tijd om ook naar een hoogtepunt toe te werken!

“Voor mannen is dit standje iets minder intens, waardoor hij het waarschijnlijk veel langer volhoudt dan normaal.”

Is het samen klaarkomen gelukt dankzij bovenstaande tips? Laat het ons weten door middel van een reactie!

https://blog.easytoys.nl/de-beste-standjes-om-samen-mee-klaar-te-komen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-beste-standjes-om-samen-mee-klaar-te-komen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven