Toxic Fetish NYE Party-Dec 31, 2020 SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Toxic Fetish NYE Party

Fetish Party, General Party

Date: Dec 31, 2020

Time: 21:00

Toxic fetishparty

Location: Heuvelring 35

Category

Toxic Fetish NYE Party-Dec 31, 2020 SDC.com | Toxic Fetish NYE Party-Dec 31, 2020 SDC.com

DETAILS

Het is ieder jaar weer een probleem: wat te doen met oud en nieuw? Zowel in de grootste arena’s als de allerkleinste zalen valt er wel iets te beleven tijdens de jaarwisseling. Wij knallen het jaar 2021 in met de beste party die je ooit hebt meegemaakt: Toxic fetish NYE Party. Een chique stijlvol en super spannend fetish feest met een overweldigende line up, bubbels & bites dance en play area etc.. Toxic fetish NYE party Dus word je helemaal gek van de vraag wat je met oud & nieuw gaat doen? Verlos jezelf hiervan en kom gewoon bij ons langs! Toxic fetish NYE party staat voor ondeugend, stout en nog veel meer. Waar is het? Beleef hét fetish NYE feest in DHG te Tilburg! De ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen, gewoon genieten en feesten. Toxic fetish NYE party staat garant voor een unieke sfeer, spectaculaire inrichting op een schitterende locatie alles tot in de perfectie uitgevoerd. Waarom moet je er heen? Trakteer jezelf en je vrienden op een heerlijk avond uit. Het wordt geheid een avond om nooit te vergeten! Met verschillende beats, maar ook met speciaal ingerichte duistere hoekjes die ervoor zorgen dat dit voor jou een onvergetelijke avond en nacht wordt. Toxic staat garant voor een avond vol plezier, spanning en warme herinneringen om mee naar huis te nemen… RonaH Events heeft slechts 1 doel voor ogen: jullie een geweldig oud op nieuw feest te bezorgen! Het Oud en Nieuwfeest in DHG Tilburg is ieder jaar weer een groot succes. Dat zit ‘m in de heerlijke sfeer, de goede flow, fijne muziek en natuurlijk maken de enthousiaste bezoekers & crew het feestje onvergetelijk. Ben er ook bij dit jaar! Het feest is altijd uitverkocht dus koop snel je tickets. DHG Tilburg Heuvelring 35 5038 CJ Tilburg 21:00-04:00

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

https://www.sdc.com/party/nld/toxicfetishnyeparty-120831/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven