Standje van de week: De Motorkap

Standje van de week: De Motorkap

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Op de motorkap van je auto is een heleboel mogelijk. Wanneer het weer het toelaat kan het heerlijk zijn om samen met de auto naar een afgelegen plekje te rijden en het eens in de buitenlucht te doen! Daarom lichten wij deze week het standje van de week toe: de Motorkap!

Seksstandje: De Motorkap

standje van de week

Hoe

Wanneer jullie een goede locatie hebben gevonden om de auto te parkeren, kan het avontuur beginnen! De vrouw kan met haar billen op de rand van de motorkap plaatsnemen. Door haar benen te spreiden, heeft de man volledige toegang om haar oraal of met behulp van een seksspeeltje te stimuleren. Wanneer jullie opgewarmd zijn, leent de motorkap zich bijvoorbeeld uitstekend voor de missionarispositie en staande doggystyle standje.

Sextoys combineren met standje De Motorkap

Omdat jullie natuurlijk niet betrapt willen worden, is het raadzaam dat de vrouw een kruisloze panty draagt. Op die manier hoef je niet gelijk al je kleding weer aan te trekken, mocht iemand onverhoopt jullie vrijpartij dreigen te verstoren 😉 Met een clitoris vibrator kan haar clitoris daarnaast extra worden gestimuleerd.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-de-motorkap/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-week-de-motorkap

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven