Ongestoord genieten met deze fluisterstille toys

Ongestoord genieten met deze fluisterstille toys

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Ongestoord genieten met deze fluisterstille toys

Het kan nogal een gedoe zijn, ongestoord genieten van een stukje me-time, terwijl aan de andere kant van de (te) dunne muur je huisgenootje zit. Of wanneer je bijna een hoogtepunt bereikt en je moeder binnenstapt met een vliegenmepper in de aanslag, omdat ze denkt dat er een gigantische bromvlieg in je kamer zit te zoemen.

Iedereen is het hier vast mee eens, zo’n scenario is alleen een grappig verhaal wanneer het niet jouw verhaal is. Wij hebben daarom de beste stille vibrators voor je op een rijtje gezet zodat je zonder enige belemmering heerlijk kan genieten during that time of the day. 

“Wanneer je bijna een hoogtepunt bereikt en je moeder binnenstapt met een vliegenmepper in de aanslag, omdat ze denkt dat er een gigantische bromvlieg in je kamer zit te zoemen.”

LELO – SONA CRUISE

De LELO Sona Cruise is een unieke clitorisstimulator. Ze maakt namelijk gebruik van speciale geluidsgolven waardoor de clitoris volledig gestimuleerd kan worden. De Sona Cruise heeft een zachte, ronde opening waar de clitoris in wordt gezogen. Hierdoor stijgt het bloed naar het huidoppervlak en wordt de clitoris gevoeliger. De geluidsgolven zorgen voor een gerichte en intense stimulatie. Door LELO’s Cruise Control blijft er altijd 20% extra over die je voelt wanneer je de toy hard aandrukt. Sona is 100% waterproof, oplaadbaar, heeft 8 standjes en wordt geleverd in een luxe verpakking.

“De LELO Sona Cruise maakt gebruik van speciale geluidsgolven waardoor de clitoris volledig gestimuleerd kan worden.”

LELO – SORAYA 2

Soraya is ’s werelds mooiste dual-action vibrator, welke meerdere pleziertjes en een verleidelijke verpakking aanbiedt. Ze is eenvoudig te gebruiken met het 3-knops welbekende interface die de volledige controle van vibratie-intensiteit en navigatie mogelijk maakt door de 12 vibratiestanden. De vibrator wordt compleet geleverd met een lader, satijnen opbergzakje en een Insignia broche.

“Soraya is ’s werelds mooiste dual-action vibrator, welke meerdere pleziertjes en een verleidelijke verpakking aanbiedt.”

FUN FACTORY – MANTA MASTURBATOR

De Manta Masturbator is een moderne en veelzijdige masturbator. De toy is voorzien van brede, vibrerende vleugels die over de penis glijden. Dit maakt de Manta geschikt voor stimulatie van zowel de penis als de eikel. Door de flexibele vleugels en het open design, is de masturbator ook te gebruiken bij een (deels) slappe penis. De Manta is daarnaast ook geschikt voor blowjobs, penetratie en als koppel vibrator voor alle soorten externe stimulatie van bijvoorbeeld de tepels en clitoris. De Fun Factory masturbator heeft 12 standen, is waterproof en oplaadbaar.

“De toy is voorzien van brede, vibrerende vleugels die over de penis glijden.”

WE-VIBE – TOUCH

De Touch is zacht, sensueel en krachtig en geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker. De Touch is voorzien van 8 verschillende vibratiestanden die te bedienen zijn met de drukknop. De extra krachtige motor zorgt voor diepe, masserende vibraties die fluisterstil zijn. De zachte, ronde vorm en het ergonomische design maken de WeVibe vibrator erg fijn om vast te houden. Ook zijn de vibraties minimaal voelbaar in het handvat waardoor de gebruiker geen last heeft van een ‘doof’ gevoel na lang gebruik. De toy is gemaakt van 100% veilig materiaal, is waterproof en oplaadbaar.

“De extra krachtige motor zorgt voor diepe, masserende vibraties die fluisterstil zijn.”

WE-VIBE – TANGO

We-Vibe Tango is een geliefd product onder veel bekende toytesters. Het speeltje wordt door velen de meest krachtige mini vibrator ooit genoemd. De vibraties zijn extra sterk en voelen erg diep aan. De Tango is een bullet vibrator die gebruikt kan worden voor externe stimulatie. Dit houdt in dat je met de vibrator plekken als de tepels, vagina, clitoris, eikel en penis van buiten stimuleert. De vibrator heeft 8 verschillende vibratie standen, is 100% waterproof en kan dus ook gebruikt worden onder de douche of in bad.

“De Tango wordt door vele toytesters de meest krachtige mini vibrator ooit genoemd.”

Natuurlijk kan een fluisterstille toy niet helemaal geluidloos zijn. Vind je het toch erg spannend en wil je absoluut met je handen boven de dekens blijven? Probeer dan eens vibrerende lingerie uit!

Ben jij wel eens betrapt met een seksspeeltje?

https://blog.easytoys.nl/de-beste-stille-vibrators/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-beste-stille-vibrators

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven