Met deze tips fix je nudes zonder een creep te zijn

Met deze tips fix je nudes zonder een creep te zijn

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Met deze tips fix je nudes zonder een creep te zijn

Je mist het heerlijke lijf van je partner of je hebt iemand leren kennen die je nieuwsgierig maakt naar meer. En met meer bedoelen we nu juist minder: minder kleding dus, want jij wil wat naakt zien! Maar hoe vraag jij om nudes zonder over te komen als een creep?

Ik wil nudes

Uiteraard zitten er grote verschillen tussen het vragen van naaktfoto’s aan je vaste partner of een potentiële nieuwe lover of fuckbuddy. De drempel ligt veel lager wanneer je elkaar al naakt hebt gezien in het echt. Hoe dan ook, met deze 4 tips zorg jij ervoor dat jij aan je trekken komt, zonder de ander af te schrikken.

Trucje

De beste manier is natuurlijk om er niet direct om te vragen. Haal bijvoorbeeld herinneringen op over jullie laatste keer seks. Zeg dat je niet kunt stoppen met denken aan dat ene specifieke moment of dat ene plekje van het lichaam waar je zo opgewonden van wordt. Daarna vraag je heel voorzichtig of je het misschien nog een keertje mag zien…

Take it easy

Heb je de persoon nog niet eerder naakt gezien en zijn jullie op dat gebied nog vreemden van elkaar, begin dan rustig. Vraag naar het mooiste of meest trotse plekje van hun lichaam of wat voor ondergoed ze dragen. Na het antwoord kan je vertellen dat je nu wel heel nieuwsgierig bent geworden en dat je heel graag een foto zou willen zien. Zo vraag je niet banaal om een full frontal foto van hun doos of pielemans. Nee, dit is een mooi subtiel begin.

“Zo vraag je niet banaal om een full frontal foto van hun doos of pielemans.”

Vertrouwen opbouwen

Als iemand je niet vertrouwt, worden er geen nudes gestuurd. Jij stuurt zelf toch ook geen foto’s van je privates naar mensen die je niet vertrouwt? Het is dus belangrijk dat je de ander een veilig gevoel geeft. Geef aan dat je de foto’s alleen voor jezelf houdt (en doe dit ook echt!) en als ze het prettiger vinden mogen de foto’s ook verstuurd worden via een platform waar je ze niet kunt opslaan. Zoals Snapchat of Instagram.

Jammer, drammer

Heel simpel: Nee is nee. Nou is een naaktfoto versturen best iets spannends en sommige mensen voelen zich daar in eerste instantie misschien niet zo prettig bij. Maar met de bovenstaande tips kun je echt wel een beetje subtiel aandringen of stiekem vissen. Maar als je merkt dat je na twee of drie pogingen echt geen foto’s krijgt, vraag dan alsjeblieft níet door. Als je blijft pushen vergooi je misschien al je kansen wel. Als je teveel aandringt op naaktfoto’s, zal de ander denken dat het je alleen maar om één ding gaat. En dan kom je dus over als een creep, en dat wil je niet.

Moest jij bij het lezen van dit artikel meteen denken aan iemand van wie jij dolgraag de nudes wil zien? Nou waar wacht je nog op! Laat je ons weten hoe deze tips voor jou hebben uitgepakt?

https://blog.easytoys.nl/met-deze-tips-fix-je-nudes-zonder-een-creep-te-zijn/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=met-deze-tips-fix-je-nudes-zonder-een-creep-te-zijn

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven