Standje van de week: De Oester

Standje van de week: De Oester

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Yes, het is weer zondag en dat betekent een nieuw standje van de week. Om je seksleven spannend te houden is het belangrijk om te variëren in de slaapkamer. Daarom delen wij elke week een lekker standje met je. Vandaag stellen wij de Oester aan je voor.

Standje van de week: De Oester

Seksstandje: De Oester

Hoe

Even stretchen of opwarmen met een ander standje is geen overbodige luxe als jullie voor de Oester gaan vandaag. Bij dit standje wordt namelijk een hoge mate van lenigheid van de ontvangende persoon verwacht. De Oester is geschikt voor zowel diepe vaginale penetratie als anale penetratie. Het standje is daarom ook erg populair bij man-man relaties.

De ontvangende partner ligt op de rug met de benen omhoog. Het is de bedoeling dat de benen in de nek komen te liggen (ze hoeven hierbij niet gestrekt te zijn). Je kunt je knieën buigen waardoor je hoofd als het ware tussen je knieën ligt. Als je hier nog niet lenig genoeg voor bent, kan je je benen gewoon zo ver mogelijk optrekken als voor jou prettig is. De andere persoon gaat er vervolgens voor zitten en kan de benen van de ontvangende partner (voorzichtig) dichter richting het hoofd duwen. Op deze manier kan hij lekker diep penetreren en werk jij aan je lenigheid!

Wist je dat… dit standje de Oester heet, omdat de vagina op een oester lijkt tijdens deze sekspositie?

Sextoys combineren met de Oester

Om dit standje extra spannend te maken kun je natuurlijk gebruik maken van leuke koppel sextoys. Misschien handig om de lichamen eerst een beetje los te masseren met een lekkere olie en vervolgens wat extra stimulatie toe te voegen met bijvoorbeeld een vibrator. Ook leuk bij dit standje is bondage.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-de-oester/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-week-de-oester

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven