VIDEO: Linda’s Love Lounge #2 met Danique Hogguer (Temptation Island)

VIDEO: Linda’s Love Lounge #2 met Danique Hogguer (Temptation Island)

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: Linda’s Love Lounge #2 met Danique Hogguer (Temptation Island)

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In de tweede aflevering is Danique Hogguer te gast en worden onder andere verschillende aspecten van single zijn besproken!

[embedded content]

Danique vertelt in de tweede aflevering open over haar ervaring met friends with benefits, one night stands, flirten en andere voordelen die zij ervaart wanneer ze niet in een relatie zit. Danique Hogguer heeft onlangs meegedaan aan onze masturbatie challenge (te zien op haar Instagram) en kan je misschien ook kennen als verleidster van Temptation Island VIPS.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Ben jij liever single of zit je liever in een relatie? Laat het ons weten in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/lindas-love-lounge-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lindas-love-lounge-2

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven