Standje van de week: The Hogtie

Standje van de week: The Hogtie

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Ben jij toe aan een next level sekspositie? Dan zit je goed met het standje van deze week. Wij introduceren jou vandaag The Hogtie. Een boeiend standje voor mannen en vrouwen die niet bang zijn om wat nieuws te proberen en die wel houden van bondage in de slaapkamer.

Seksstandje: The Hogtie

Standje van de week: The Hogtie

Hoe

Bij de Hogtie bind je iemands handen en voeten vast achter de rug. De vastgebonden persoon ligt meestal op de buik. Je kunt je misschien wel voorstellen dat penetratie vrij lastig wordt als je op deze manier vastgebonden bent, maar penetratie is dan ook niet het doel van dit standje. Met bijvoorbeeld een wand vibrator of een andere vibrator kun je de vastgebonden persoon lekker plagen óf verwennen.

Sextoys combineren met The Hogtie

Je kunt verschillende soorten touw gebruiken om iemand vast te binden, maar daar heb je wel veel tijd en kennis voor nodig. Als jij geen scouting pro bent en niet zo veel kennis hebt van lussen en knopen kan je een hogtie boeien set aanschaffen om het jezelf makkelijker te maken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-the-hogtie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-week-the-hogtie

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven