7 manieren om iemand te ondersteunen die worstelt met genderidentiteit SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)


Dr. Jaime M. Grant is een lesbische feministische onderzoeker en opvoeder die sinds het begin van de jaren ’90 actief is in LGBTQ, vrouwen- en rassenrechtsbewegingen. Haar seksuele bevrijdingsworkshop, Desire Mapping, is geproduceerd op universiteitscampussen en op LGBTQ- en mensenrechtenleiderschapsconferenties over de hele wereld. Haar podcast gebaseerd op de workshop, Just Sex: Mapping Your Desire, legt alledaagse seksverhalen vast die door Desire Mappers worden verteld van Peking tot Kaapstad, van Dallas tot Denver tot DC. Grant’s academisch onderzoek is binnengekomen: The Harvard LGBTQ Policy Journal; The Reader’s Companion to US Women’s History en in SIGNS, the Journal of Culture and Society; en de National Women’s Studies Association Journal. Haar autobiografische schrijven is verschenen in populaire anthologieën zoals Leslea Newman’s The Femme Mystique en Rachel Epstein’s collectie over queer parenting, Who’s Your Daddy? In 2011 was zij de hoofdrechercheur voor de Nationale Transgender Discriminatie Studie, Onrechtvaardigheid bij Elke Draai. Momenteel verschijnen haar artikelen over ras, geslacht en seksualiteit in The Body is Not an Apology, Medium, The LA Blade, Everyday Feminism en The Huffington Post.To listen to and support Dr. Grant’s podcast, go to justsexpodcast.com. https://www.sdc.com/nl/seks/algemeen/7-manieren-om-iemand-te-ondersteunen-die-worstelt-met-genderidentiteit/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven