VIDEO: Linda’s Love Lounge #10 met Thomas Cox

VIDEO: Linda’s Love Lounge #10 met Thomas Cox

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: Linda’s Love Lounge #10 met Thomas Cox

De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda’s Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een bekende gast over alle aspecten die in de liefde om de hoek komen kijken. In de tiende en tevens laatste aflevering bespreekt Linda samen met zanger, presentator, YouTuber en Temptation Island deelnemer Thomas Cox over de liefde voor spanning.

[embedded content]

Deze week is zanger, presentator, YouTuber en Temptation Island deelnemer Thomas Cox te gast in Linda’s Love Lounge. Thomas heeft een grote liefde voor spanning. Dit uit zich niet alleen in zijn reis naar Thailand voor Temptation of het inbreken in een verlaten onderzeeër, ook op seksueel vlak heeft Cox al vele dingen uitgeprobeerd om de spanningsboog van begin tot eind hoog te houden. In deze laatste aflevering van Linda’s Love Lounge komen het aantal bedpartners, trio’s, sextoys en tinderdates allemaal aan bod. Kortom: een spannende video om deze heerlijke serie mee af te sluiten.

Over Linda’s Love Lounge

In Linda’s Love Lounge ontvangt Linda spraakmakende gasten om het uitgebreid te hebben over de liefde, seks, lust en ons lichaam. Linda probeert samen met haar gasten taboe’s te doorbreken en spannende onderwerpen bespreekbaar te maken voor iedereen. Het gaat om de liefde voor… van alles! Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeuren en liefdes. In de afleveringen slaat Linda een bruggetje tussen eigen ervaringen uit haar boek en de ervaringen of visies van haar gasten.

Wat is het meest romantische wat jij ooit hebt gedaan? Laat het ons weten in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/video-lindas-love-lounge-10-met-thomas-cox/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=video-lindas-love-lounge-10-met-thomas-cox

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven