VIDEO: Hete Vragen #3 met Kelly, Laury en Denise

VIDEO: Hete Vragen #3 met Kelly, Laury en Denise

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: Hete Vragen #3 met Kelly, Laury en Denise

We hebben weer een leuke seksquiz het leven in geblazen. In Hete Vragen gaan vrienden, huisgenoten of koppels de strijd aan met elkaar. Zij moeten verschillende seksgerelateerde vragen beantwoorden en is het antwoord fout of durven ze geen antwoord te geven? Dan worden ze uiteraard gestraft, op een hele hete manier… Namelijk met een shotje HOT SAUCE!

[embedded content]

Deze week zitten er drie dames op de bank die de strijd met elkaar aan willen gaan. Kelly (bekend van Love Island) heeft haar twee vriendinnen Denise en Laury uitgedaagd om deze hete seksquiz aan te gaan. We trappen meteen af met een moeilijke vraag, zodat de dames vast kunnen wennen aan het heetste shotje wat ze ooit hebben gehad. Houden ze het droog én vooral… binnen?

Houd ons Youtube-kanaal en het online magazine in de gaten voor de nieuwe video’s en meer leuke content.

Wat vond jij van deze aflevering van Hete Vragen?

https://blog.easytoys.nl/video-hete-vragen-3-met-kelly-laury-en-denise/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=video-hete-vragen-3-met-kelly-laury-en-denise

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven