Behind the scenes – Lingerie campagne

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Behind the scenes – Lingerie campagne

In september hebben wij onze eerste eigen lingerie shoot gedaan! Een mooie stap op het pad dat wij nu volgen. Wees je eigen ik en sta daar voor. Je bent prachtig zoals je bent en wanneer jij het wilt mag je dit ook zo laten zien. Zelfvertrouwen staat iedere vrouw prachtig! Het streven is niet perfectie, maar gelukkig zijn met wie je zelf bent. Fay en Shenna hebben onze lingerie en hun perfecte imperfecties met trots gedragen. Wij laten jullie graag zien hoe de dag verliep met deze behind the scenes video.

[embedded content]

https://mag.pabo.nl/behind-the-scenes-lingerie-campagne/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven