Waarom voel ik geen enkele aantrekking voor deze man? SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Waarom voel ik geen enkele aantrekking voor deze man? SDC.com

Hier volgt een fragment uit Dr. Jess ‘artikel gepubliceerd door iVillage Canada: “Leuk, lief en perfect op papier, waarom klikken we niet?” Als je ooit meneer ‘fout’ hebt ontmoet, en wie heeft dat niet, dan weet je dat de wetten van aantrekking zowel een wetenschap als een mysterie zijn. Soms zien we ons op onverklaarbare wijze aangetrokken tot een man die ons niets dan drama brengt, terwijl de perfecte heer volkomen onopgemerkt blijft. Sorry jongens!

Hier volgt een fragment uit Dr. Jess ‘artikel gepubliceerd door iVillage Canada: “Leuk, lief en perfect op papier, waarom klikken we niet?” Als je ooit meneer ‘fout’ hebt ontmoet, en wie heeft dat niet, dan weet je dat de wetten van aantrekking zowel een wetenschap als een mysterie zijn. Soms zien we ons op onverklaarbare wijze aangetrokken tot een man die ons niets dan drama brengt, terwijl de perfecte heer volkomen onopgemerkt blijft. Sorry jongens!

Komt niet voorbij stap 1

Ik hoor het de hele tijd van vrouwen in het datingspel: ze maken contact met een op papier perfecte man, ontmoeten elkaar en dan lijkt het gewoon niet te klikken. Hij is knap, aardig, grappig en zorgzaam – een perfecte 10. Maar seksueel gezien komen ze niet verder dan stap 1.

Is er iets mis met mij?

De meeste van deze vrouwen beginnen met zichzelf de schuld te geven. Ze vragen zich af of er iets mis is met hen. Ze bestempelen zichzelf als zelfdestructief of onzeker, terwijl het in de meeste gevallen niets meer dan de waarheid is: er is geen klik. Seksuele chemie is een complex en wonderlijk ding en we kunnen niet altijd controleren wie ons aangetrokken voelt en we moeten ons niet verontschuldigen voor onze seksualiteit.

Essentiële elementen van seksuele chemie

Dit betekent echter niet dat je je seksuele en romantische toekomst niet in de hand hebt. Gevoel dat er iets niet is betekent niet dat je moet handelen naar dat gevoel. En als je geen haast hebt om een partner te vinden met wie je seksuele chemie hebt (nieuw of oud), is er goed nieuws, want veel van deze chemische reacties kunnen worden gecultiveerd. Klik hier om iVillage te bezoeken en meer te leren over het bouwen van de 4 essentiële elementen van seksuele chemie …


Als je ooit meneer ‘fout’ hebt ontmoet, en wie heeft dat niet, dan weet je dat de wetten van aantrekking zowel een wetenschap als een mysterie zijn.

https://www.sdc.com/nl/gezondheid/seksuele/waarom-voel-ik-geen-enkele-aantrekking-voor-deze-man/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven