Masturbatie: verschil tussen toy en vingers

Masturbatie: verschil tussen toy en vingers

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Masturbatie: verschil tussen toy en vingers

Wanneer het op masturberen aan komt, heeft een ieder zo zijn eigen wensen. Sommige personen met een vulva willen een diepe en doordringende vibratie en anderen hebben genoeg aan de zachtste bewegingen om een enkeltje naar de regenboog te fixen. De één is op zoek naar penetratie en de ander helemaal niet. Zowel je vingers als een fijn seksspeeltje kunnen je vast wel een sterretjesfestijn opleveren, maar toch is er qua stimulatie wel een degelijk verschil tussen deze twee. 

De wondere wereld van masturbatie

De seksspeelgoedwinkel is eindeloos. Sextoys komen er in alle vormen en maten. Of je nu op zoek bent naar interne stimulatie, externe stimulatie, een toy voor jezelf of om samen te gebruiken… onze speelgoedwinkel heeft het allemaal. Vele toys zullen stimulatie van de tong, penis, vagina of vinger nabootsen, maar er zijn ook genoeg speeltjes die je een sensatie geven die een mens je niet kan geven. Denk bijvoorbeeld aan de luchtdrukvibratie die een Satisfyer Pro 2 of Womanizer Liberty je biedt.

“Vele toys zullen stimulatie van de tong, penis, vagina of vinger nabootsen, maar er zijn ook genoeg speeltjes die je een sensatie geven die een mens je niet kan geven.”

Als jij de voorkeur geeft aan sextoys in de laatste categorie, dan is het heel goed mogelijk dat jouw lichaam gewoon enorm fan is van sensaties die jouw vingers onmogelijk kunnen geven. And that’s totally fine! Er zijn niet voor niets zoveel seksspeeltjes op de markt. Welke manier voor jou ook goed voelt, ze zijn beide een geweldige manier om voor vuurwerk te zorgen en je lichaam te geven waar deze om vraagt.

Het grootste verschil

Jullie kunnen natuurlijk zelf wel de verschillen bedenken, dus deze ga ik echt niet allemaal opnoemen. Toch is er één groot verschil wat het gevoel van stimulatie of klaarkomen zo anders maakt. Dit grote verschil is namelijk dat sommige personen met vulva’s een krachtigere stimulatie nodig hebben dan simpelweg alleen een paar vingers. Een vibrator kan sneller en krachtiger vibreren en stoten in ons lichaam dan onze gewillige vingers. De consistentie, kracht en snelheid van een vibrator kan niet worden nagebootst worden door onze eigen hand. Daarnaast bieden vibrators vaak de optimale frequentie om een orgasme te krijgen.

Toys met een krachtige motor

Ben jij ‘Team Toy’ en heeft  snelle en krachtige stimulatie jouw voorkeur? Gelukkig hebben wij daar ook genoeg speeltjes voor in onze shop. Denk bijvoorbeeld aan de krachtigste Wand Vibrator van het merk MyMagicWand. Deze zeer krachtige wand vibrator is uitgerust met een krachtige motor die 6 verschillende vibratiestanden levert. Daarnaast zijn ook de vibrators van PMV20 echte pareltjes die niet in je nachtkastje mogen ontbreken. De Rabbit Vibrator van dit merk heeft maar liefst 12 vibratiestanden én 13 rotatiestanden. Plezier gegarandeerd 😉

Ben jij Team Toy of Team DIY? Laat het ons weten in de comments!https://blog.easytoys.nl/masturbatie-verschil-tussen-toy-en-vingers/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=masturbatie-verschil-tussen-toy-en-vingers

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven