Doe eens anders, ga anaal

Anaal Toys

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Anaal Toys

Doe eens anders, ga anaal

Shoppen voor sextoys is voor iedereen een groots plezier. Het aanbod is enorm en er zit altijd wel iets bij wat je hart sneller doet kloppen. Juist omdat het voor iedereen een andere ervaring is, zijn er geen regels voor. Gewoon kopen wat je lekker vindt. Toch kan het ook heel erg leuk, en vooral spannend, zijn om eens iets in je winkelmandje te stoppen, waar je niet meteen aan denkt. Dus doe eens anders en ga anaal.

Hotspot voor stimulatie

Anale speeltjes kunnen een uitstekende investering zijn, ongeacht of je het wel of nog nooit geprobeerd hebt. Waarom? Anaal toys kunnen geweldig aanvoelen, echt geweldig. Dat komt, omdat zich in de anus veel zenuwuiteinden bevinden. En veel van die zenuwuiteinden zijn supergevoelig voor fysieke sensaties, de anus in feite een hotspot voor stimulatie.

De toegangsdeur

Anaal speelgoed is ook de manier om eindelijk eens de G-spot- en P-spot te ontdekken. De plezierzones die zich goed weten te verstoppen. De G-spot zit weggestopt op de voorwand van de vagina. En de P(rostaat)-spot, bevindt zich tussen de blaas en de penis. Twee hele gevoelige plekjes die bij stimulatie enorm veel plezier opleveren, maar met de blote hand niet altijd even toegankelijk zijn. Anaal toys zijn de sleutel om deze gemakkelijk te bereiken.

Echt anders

Als je onervaren bent, koop dan niet meteen het eerste beste speeltje. Voorzichtigheid is geboden, juist omdat dit een extreem gevoelige plek is. Ook heeft de anus een andere behandeling nodig dan een vagina. Logisch als je bedenkt dat de vagina eindigt bij de baarmoederhals, dus sextoys kunnen nooit verdwalen. Dat is bij de anus anders, deze staat in verbinding met de dikke darm. Bij het krijgen van een orgasme, kunnen spieren samentrekken en dan kan er een soort zuigend effect optreden waardoor een anal toy kan gaan dwalen.

Echt anders

Om die reden zien anaal toys er ook anders uit en zijn herkenbaar aan een uiteenlopende basis. Anaalspeeltjes lopen taps toe, en hebben vaak een t-balk, een ring op een zuignap als houvast. Vaginale speeltjes hebben dat niet, en daarom kan je een vaginale dildo of vibrator ook niet zomaar voor de achterkant gebruiken. Koop daarom ook speeltjes die enkel en alleen geschikt zijn voor anal-play, en geen zorgen de keuze is reuze.

Waarop te letten?

Ondanks dat de aankoop van een anaalspeeltje een iets gerichtere aanpak nodig heeft, het gebruik ervan opent nog steeds veel deuren van plezier. Begin je net? Begin klein. En zeker de trillende varianten of de speeltjes met een extra sensatie zijn dan aan te raden om te wennen aan de nieuwe sensatie.

Smeer ‘m in

Vergeet nooit het glijmiddel. De vagina smeert zichzelf, de anus doet dat niet. Welke speeltje je ook gebruikt, gebruik daar altijd anaal glijmiddel bij. Het liefst op waterbasis, omdat de meeste speeltjes gemaakt zijn van siliconen en dat niet goed gaat met een siliconen glijmiddel. Het speeltje wordt dan aangetast en wordt poreus, waardoor er bacteriën in kunnen gaan nestelen.

DE SOORTEN ANAALSPEELTJES

Butt Plugs

Butt plugs zijn niet alleen uitstekend startspeelgoed, ook bij gevorderden vind je ze terug in hun nachtkastje. Ze kenmerken zich door een vrij onschuldig uiterlijk en een gestroomlijnd silhouet. Bovendien hebben ze een brede achterkant, wat in- en uitname makkelijker maakt. Net zoals bij alle andere sextoys, zijn er veel verschillende soorten. Van gewone klassieke, tot glazen, metalen, met afstandsbediening, vibrerende, opblaasbare tot rollenspel buttplugs en vele andere specifieke soorten.

Anaal kralen

Ook de anal beads zijn populair bij voor zowel beginners als bij experts. Doordat de kralen een voor een ingebracht, geef je de controle uit handen en kan je zo ver gaan als prettig voelt. Met de handige hendel kan je ze er weer gemakkelijk uittrekken.

Fist toys

Zeker niet voor beginners, maar als je eenmaal met andere speeltjes de smaak te pakken hebt, zijn er fist toys om de ervaring intenser en extremer te maken. Een sextoy die zeker in de wereld van BDSM aan populariteit toeneemt, en met de juiste voorbereiding tot een sensationeel genot kan leiden.

Prostaat stimulators

Wil je de P-spot bereiken? Dan zijn de prostaat stimulators de toy voor jou. Niet alleen is stimulatie van de prostaat een intens opwindende ervaring, er zitten ook nog eens gezondheidsvoordelen aan. De prostaat is te vinden onder de blaas, aan de wortel van de penis en heeft de grootte van een walnoot. Juist omdat dit plekje moeilijk toegankelijk is voor de menselijke hand, zijn deze speeltjes ideaal.

BEGIN EN GENIET

Als je de grote A voor het eerst gaat proberen, kan dat best spannend zijn. Onze spieren zijn dan nog niet zo ontspannen en moeten wennen aan een penetratie. Begin dan langzaam en met en externe stimulatie. Bouw het langzaam op en begin voorzichtig met klein speeltje met een kleine diameter. Gebruik daarbij altijd glijmiddel. Pijn is nooit de bedoeling, dus stop op tijd als het onprettig aanvoelt. Het gebruik van een ‘anal relax ‘middel kan je helpen om de penetratie te versoepelen.

En als je eenmaal de sensatie van anaal hebt ontdekt, is het lastig om de achterzijde niet mee te nemen in het seksspel, want ‘once you go back… ‘

Neem zeker een kijkje op www.sextoyland.nl voor alle speeltjes.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven