Spring een gat in de lucht met de luchtdruk vibrators

luchtdruk vibrator

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

luchtdruk vibrator

Spring een gat in de lucht met de luchtdruk vibrators

Wat Charlotte uit ‘Sex and the city’ voor de rabbit vibrators heeft gedaan, deed Heleen van Royen voor de Womanizer. Sinds ze zich hierover lyrisch uitliet in haar ‘Sexdagboek’, zijn de luchtdruk-vibes populairder dan ooit.

Baanbrekende technologie
In 2014 lanceerde de Duitse Michael Lenke zijn eerste model van de Womanizer. Hoe hij op het idee is gekomen, is onbekend. Wel weten we dat hij jarenlang verschillende prototypes op zijn vrouw uitprobeerde, totdat beiden helemaal tevreden waren en de Womanizer klaar was voor het grote publiek. Het echtpaar heeft een patent op hun luchtdruktechnologie aangevraagd. Maar door het enorme succes duurde het niet lang voordat andere fabrikanten op zoek gingen naar soortgelijke toepassingen. Net even een tikkeltje anders. Je kan daarom ook niet spreken van de luchtdruk vibrator, omdat ieder merk zijn eigen stempel heeft. Dus ga eens lekker (s)experimenteren met de verschillende soorten en ervaar zelf de sensatie die zo anders is dan de vibrators die we kennen.

Succesverhaal
De liefde voor het sexy speeltje is zo groot, dat vrouwen zich comfortabel genoeg voelen om erover te praten en erover te schrijven. Massaal worden ervaringen en meningen hierover gedeeld. En die openheid over het gebruik van een sextoy, is misschien nog wel opmerkelijker dan de baanbrekende technologie op zich. Wereldwijd luchten vrouwen hun hart en delen ze hun ervaringen op forums en in reviews, komen met tips en advies aan de vrouwen die (nog) niet binnen enkele seconden tot een hoogtepunt zijn gekomen. Die openheid heeft mede aan het succes bijgedragen en werd de luchtdruk vibrators als best beoordeelde seksspeeltjes bestempeld. En dat is gezien de nieuwigheid van de technologie op z’n zachts gezegd verbazingwekkend te noemen.

The big ‘O’
Snel tot een hoogtepunt komen, klinkt al verrukkelijk, maar het wordt nog beter. Vele vrouwen beweren dat hun orgasme sinds het gebruik van de luchtdruk vibrators zo intens geweldig is, dat ze nooit meer anders willen. Natuurlijk blijft het gebruik van welke sextoy dan ook een zeer intieme en persoonlijke aangelegenheid. Niet alle vrouwen zweren bij de bijna-likkende stimulatie. En ook komen niet alle vrouwen in verrukking klaar. Maar het is wel degelijk de moeite van het proberen waard, en lukt het jou niet meteen om de klus te klaren, dan schijnt glijmiddel de truc te zijn om alsnog tot de big ‘o’ te komen.

Hoe dan?
Studies naar seksueel gedrag hebben aangetoond dat de meerderheid van de vrouwen extra stimulatie van de clitoris nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen. Ook bleek dat 35% van de vrouwen in een heterorelatie geen ervaring heeft met consistente orgasmes. Lesbische vrouwen doen dat beter, 86% van hen komt regelmatig klaar. De luchtdruk vibrator heeft die cijfers aanzienlijk weten te veranderen. Juist door de indirecte stimulatie van de clitoris komen vrouwen sneller en intenser klaar.

HOE HET WERKT
De luchtdruk vibrator is echt anders, het uiterlijk is anders, ze trillen en vibreren niet en er is ook geen direct contact tussen de vibrator en de huid. Want bij de luchtdruk vibrator plaats je de clitoris voor de opening van het zuignapje, vervolgens wordt deze zachtjes naar binnengetrokken en door luchtdrukbewegingen in combinatie met ‘pulserende’ en sonische golven gemasseerd. Dus zonder rechtstreeks contact.

HOUD AFSTAND
Voor sommige vrouwen kan directe clitorisstimulatie te intens aanvoelen, de trillingen die een ‘normale’ vibrator op de clitoris teweegbrengt, kan dan verdovend werken en dat zit een orgasme in de weg. Dus als je geen fan bent van de klassieke vibrator, probeer dan eens deze variant, wie weet gaat er een wereld voor je open.

WAARSCHUWING
Deze ‘indirecte’ stimulatie laat zich het best omschrijven als een zuigend gevoel. Het exacte gevoel is moeilijk onder woorden te brengen, luchtdruk vibrators zijn een van die dingen waarover je niet moet lezen, maar gewoon moet ervaren. Wel met een woord van waarschuwing, want, als we de vrouwen van de reviews en de forums mogen geloven, kan je er geen genoeg van krijgen.

DE SOORTEN
De Womanizer was de eerste en is overal ter wereld razend populair. Maar de concurrentie heeft niet stil gezeten, want de Satisfyer Pro 2 claimt week na week de eerste plaats als bestverkochte sextoy. En bij die twee merken blijft het niet. Vele andere sextoy-makers kwamen met hun eigen luchtdruk vibrator op de markt. Alle met hun eigen twist, net een tikkeltje anders. Het is dus aan jou welke van de vele soorten jouw voorkeur heeft, of misschien behoor jij tot de minderheid die er niet warm of koud van wordt. Dat kan natuurlijk ook, maar dat weet je pas als je het zelf geprobeerd hebt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven