5 REDENEN WAAROM SEXY LINGERIE GEEN OVERBODIGE LUXE IS

Sexy Lingerie

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Sexy Lingerie

5 REDENEN WAAROM SEXY LINGERIE GEEN OVERBODIGE LUXE IS

Lingerie koop je niet voor een ander, dat koop je voor jezelf, jij bent tenslotte ook degene die het draagt. Ook al zou niemand anders zien wat voor verleidelijks je onder je outfit aanhebt, jij weet het, dat voel je, dat draag je uit en dat wordt opgemerkt. Genoeg redenen dus om de katoenen onderbroeken aan de wilgen te hangen en je nu te hullen in sexy lingerie, hier 5 hele goede redenen om vanaf nu altijd sexy lingerie te dragen:

1. Spiegeltje, spiegeltje
Als je ooit lingerie hebt aangetrokken om je partner te verleiden, had je zeer waarschijnlijk daarvoor al jezelf in de spiegel bekeken en gedacht: ‘Wouw, ik zie er fantastisch uit.’ Dus wat dat je ervan om dat niet te bewaren voor iemand anders of alleen voor speciale gelegenheden, maar om iedere dag je beste setje aan te trekken? Want ook al heb je een slechte dag, eenmaal thuis, voordat je je omkleed in je huispak, herinner jij je hoe sexy je je voelde in je lingerie.

2. Special van de dag
Eigenlijk is iedere dag speciaal. Zeker in deze bizarre corona-tijden moeten we goed voor onszelf zorgen en er dus alles aan doen om niet te verslonzen. Sexy lingerie bewaren voor die ene speciale gelegenheid, zou dan ook zonde zijn. Juist nu, nu dat iedere dag bijzonder is.

3. Investering voor ieder dag
Vaker dragen, betekent ook dat je meer ‘waar’ hebt van je geld. Niet dat mooie lingerie duur hoeft te zijn, zeker niet. Maar als je het maar weinig draagt, je het bewaart voor zon- en feestdagen, dan is het al snel een hele investering. Terwijl juist lingerie ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit. Want wat voor bovenkleding je ook draagt, met lingerie kun je een alter-ego onder je outfit hebben. Hoe spannend is dat?!

4. You 4 you
Lingerie dragen doe je voor jezelf, niet om indruk te maken op wie dan ook. In die zin kan je lingerie net zo bekijken als make-up, dat doe je ook op voor jezelf, om je zeker en je mooier te voelen. Natuurlijk kan je ook lingerie dragen om te verleiden, maar dat werkt alleen als je jezelf ook sexy en zelfverzekerd erin voelt. Want dat is pas echt de aantrekking voor mannen.

5. Superwoman
Lingerie gaat niet over seks, het gaat niet over iets doen voor je partner, het gaat echt enkel en alleen om jou. Het doel is om indruk te maken op jezelf, dan maak je automatisch ook indruk op anderen. Er is ooit onderzoek gedaan naar het effect bij mannen van het dragen van een Superman-T-shirt onder de kleding, en het bleek dat het de dragers veel meer zelfvertrouwen gaf. Dus claim jezelf, claim je lichaam. Sexy lingerie maakt krachtig. Het heeft invloed op je zelfvertrouwen en zelfrespect.

TIPS BIJ HET KIEZEN:

  • Koop een verscheidenheid aan kleuren en stijlen. Zodat je elke dag een kleur kan kiezen die jouw stemming van die dag vertegenwoordigt.
  • Als jij je vrouwelijk voelt, maak je gebruik van die magnetische vrouwelijke kracht en dat heeft een positieve uitstraling op anderen.
  • Kanten bh’s zijn makkelijk te wassen en gaan langer mee dan de voorgevormde bh’s. Zorg dus voor een afwisselend assortiment in je lingerielade.
  • Een slip die precies past bij je bh, is een geheim dat alleen jij kent. Omdat we ondergoed zo dicht op de huid dragen, geeft het een krachtig signaal naar de hersenen.
  • Met drie slips per bh, grijp je nooit mis.
  • Probeer ook eens kousen in de stijl van je lingerie.
  • Door dagelijks zorgvuldig je lingerie te kiezen, leef je bewuster en begin je de dag positiever.
  • Lingerie zou een cadeau moeten zijn, dat je jezelf geeft.

ALLE MATEN, KLEUREN EN SOORTEN
Lingerie is een verzamelnaam voor allerlei onderkleding, de diversiteit is immens. Van verschillende soorten bh’s met ruime keus aan slips, string en shorts. Van matching setjes met en zonder jarretels, van spannende of juist onschuldige babydolls tot corsetten en bustiers. En dan hebben we het nog niet gehad over de body’s en de catsuits die je ook als kledingstuk kan dragen. Probeer eens wat uit, koop eens iets anders dan je al in je lingerielade hebt liggen, verras jezelf en daarmee, als dat je bedoeling is, ook je partner.

Kortom, je hebt niet iemand anders nodig die van je houdt, voordat je van jezelf kunt houden. Net zoals je geen man nodig hebt om je lingerie te zien, heb je er geen nodig om lingerie te kopen. Je hebt niet iemand anders nodig om jou als mooi te zien, als je jezelf als mooi begint te zien. Lingerie gaat over jezelf zien als sexy; het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uitdoet.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven