Standje van de week: De Gepaarde Schaar

Standje van de week: De Gepaarde Schaar

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Voor de één is het de eerste dag van de week en voor de ander de laatste. Wat jij ook zegt, één ding is zeker. Zondag is standje van de week dag! Deze week lichten wij de Gepaarde Schaar uit. Niet per se het makkelijkste standje, wél een leuke positie wanneer je eens wat nieuws wilt proberen. 

Seksstandje: De Gepaarde Schaar

Standje van de week: De Gepaarde Schaar

Hoe

De afbeelding hierboven beeld uit hoe je dit standje uitvoert en geeft waarschijnlijk ook meteen duidelijkheid over waar de naam vandaan komt. Zoals we eerder al benoemen, is dit een moeilijk standje. Enige afwisseling is dus zeker aan te raden. De ontvangende persoon knielt en leunt op de handen. De gevende persoon gaat achter staan en tilt de bovenbenen van de ontvangende persoon op. Het ene been gaat tussen de benen van de gever en het andere been vlak naast de heup, zodat je de vorm van een schaar krijgt. Nu kan de gever makkelijk penetreren.

“Het ene been gaat tussen de benen van de gever en het andere been vlak naast de heup, zodat je de vorm van een schaar krijgt.”

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-de-gepaarde-schaar/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-week-de-gepaarde-schaar

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven