Mixofilie: opwinding door jezelf te zien seksen

Mixofilie: opwinding door jezelf te zien seksen

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Mixofilie: opwinding door jezelf te zien seksen

Het is vrijdag, dus hoogtijd voor Fetish Friday! In deze rubriek behandelen we wekelijks de meest opmerkelijke seksuele voorkeuren. Vandaag is mixofilie aan de beurt: opwinding door jezelf (met je partner) te zien flikflooien in de spiegel of op film. Lees snel verder voor alle ins en outs over deze fetish.

Mixofilie:

zelfst.naamw. (m.)

Seksueel opgewonden raken door te kijken naar je eigen seksuele handelingen

Vind jij het enorm sexy om al seksend naar jezelf (en je partner) in de spiegel te kijken? Of maak je geregeld sextapes? Dan is jouw fetish hoogstwaarschijnlijk mixofilie: opgewonden raken door te kijken naar je seksuele handelingen. Een vrij onschuldige fetish met meer voordelen dan nadelen.

“Naar je eigen sekskunsten kijken is ontzettend leerzaam.”

Jezelf als koppel in de spiegel aanschouwen tijdens de daad vinden veel mensen sexy. Je bekijkt elkaar van een andere kant en ziet elkaar samensmelten. Opwindend toch? Ook seksvideo’s schieten vinden mensen met mixofilie (mixophilia) zéér opwindend. Naast dat het best leuk is om jezelf soms te zien vrijen, leer je er veel van.

https://blog.easytoys.nl/mixofilie-opwinding-door-jezelf-te-zien-seksen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mixofilie-opwinding-door-jezelf-te-zien-seksen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven