Standje van de week: Tease ‘n’ please

Standje van de week: Tease ‘n’ please

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Het wekelijkse moment om een kersvers seksstandje te delen is aangebroken. Aanschouw de tease ‘n’ please; een uitdagende sekspositie met veel ruimte voor eigen invulling. Benodigdheden? Dat bepaal je helemaal zelf. Het doel is om elkaar van afstand dusdanig te teasen dat je uiteindelijk niet meer kunt wachten om samen het bed in te duiken.

Seksstandje: Tease ‘n’ please

tease n please

Hoe

De tease ‘n’ please is niet helemaal wat je verwacht bij seksstandje van de week, maar dit slaapkamerritueel is te spannend om niet te vertellen. Jij of je partner zit op bed, de bank of een stoel en begint zichzelf op te warmen. Dit kan met vingers of een seksspeeltje. Ondertussen mag de ander alleen van een afstandje toekijken en wachten op toestemming. Zo bouw je een zinderende spanning op. De emmer der opwinding zal snel overlopen en de situatie zal uitmonden in een vurige vrijpartij.

Wist je dat…Tease and please ook een seksspelletjesmerk is?

Dit slaapkamerritueel is op veel manieren uit te voeren. Zo kun je elkaar teasen door sexy foto’s, filmpjes of berichten te sturen terwijl de ander in een andere ruimte is en niet naar binnen mag. Zolang het hoofddoel elkaar ‘teasen en pleasen‘ niet verloren gaat, kan je met deze sekspositie alle kanten op.

Sexytoys combineren met tease ‘n’ pease

Naast dat je vingers op seksueel gebied soms wonderen verrichten, is het spannend om er een sextoy bij te pakken. Op die manier maak jij je partner én jezelf gekker. Stimuleer je zelf tot de max en laat je partner verlangend toekijken.

Hoe lang houd jij het vol om van een afstand seksueel gepleased te worden?https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-tease-n-please/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-week-tease-n-please

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven