Standje van de week: De Titanic

Standje van de week: De Titanic

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Jaaaa Jack en Rose, deze zondag is jullie dag! Want deze week hebben wij een heerlijk standje voor jullie in de rubriek ‘Standje van de week’. Dit standje is gebaseerd op een van de meest romantische momenten uit de film de Titanic; de scene waarbij Jack achter Rose staat en ze genieten van het heerlijke uitzicht over zee.

Seksstandje: Titanic
Standje van de week: De Titanic

Hoe

Near, far, wherever you are… een orgasme is met dit standje nog natter dan de oceaan waar het schip ooit op voer. In principe voer je dit standje hetzelfde uit als de reverse cowgirl, alleen heeft de dame hier iets meer grip en is het voor de man makkelijker om diepe penetratie te bieden.

“Near, far, wherever you are… een orgasme is met dit standje nog natter dan de oceaan waar het schip ooit op voer.”

De persoon onderop kan bij dit standje genieten van een prachtig uitzicht terwijl de persoon bovenop de controle neemt. Het standje geeft de man de mogelijkheid om diep te penetreren, waarbij ook haar G-spot gestimuleerd kan worden.

Sexytoys combineren met Titanic

Streel haar met een kietelveer terwijl ze hard aan het werk is! Of voeg extra stimulatie voor jullie beide toe door middel van een vibrerende cockring.

Wat vind jij van dit standje?https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-de-titanic/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-week-de-titanic

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven