Review: Duo Luchtdruk Clit vibrator Lola

Review: Duo Luchtdruk Clit vibrator Lola

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Toytester Ilona geeft op haar blog Ilonatesthet regelmatig haar persoonlijke mening over verschillende sextoys. Deze keer heeft ze de Duo Luchtdruk Clit vibrator Lola uitvoerig geprobeerd. Nieuwsgierig naar haar eerlijke mening over deze vibrator? Lees dan haar review!

Specificaties

Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: ja, d.m.v. een USB-kabel

Vibraties: 8 verschillende standen

Waterproof: Nee

Verkoopprijs: €59,99

Review: Duo Luchtdruk Clit vibrator Lola

Mijn eerste indruk

Je kunt aan het maskertje op de Lola vibrator zien dat het een speeltje is van Christine le Duc, omdat dit hun logo is. De Lola vibrator ligt makkelijk in de hand. De Lola vibrator voelt heel prettig aan doordat deze van siliconen gemaakt is en hierdoor is het ook gemakkelijk om hem schoon te maken.

Verpakking en details

De Lola vibrator zit in een stevige doos waarop de afbeelding van de Lola vibrator staat. Als je de doos opent zie je aan de binnenkant de tekst: “I swear to god I won’t stop until you’re shaking…” Dat vind ik wel het leuke aan de verpakking! Je ziet ook meteen de inhoud van de verpakking: het speeltje zelf, de oplader en onder het speeltje zit de gebruiksaanwijzing.

De Lola vibrator heeft 3 knopjes. Het middelste knopje is het aan/uit-knopje, die je een paar seconden ingedrukt moet houden om het speeltje aan te zetten. Hij start dan in de vibrator modus. Als je het “zuiggedeelte” wilt activeren druk je 2x achter elkaar op het aan/uit-knopje en dan begint deze te zuigen.

Met het bovenste knopje kun je de verschillende vibratiefuncties regelen of, als je de zuigfunctie gebruikt, de intensiteit van het zuigen regelen. Het onderste knopje is om de heating functie te activeren. Het duurt een paar minuten, maar dan is het vibratiegedeelte heerlijk opgewarmd tot een aangename lichaamstemperatuur. Het speeltje opladen doe je door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats, dit is een klein rondje aan de kant van knopjes.

De test

Ik wilde heel graag als eerste de zuigfunctie testen van de Lola vibrator. Ik heb deze functie geactiveerd, heb wat glijmiddel gebruikt en zette hem toen op mijn clitoris. Wauw, wat een zuigkracht! Ik heb de vibrator echt een aantal keer eraf gehaald en er opnieuw opgezet, want zelfs in de laagste stand zuigt hij al redelijk hard. In het begin dacht ik dat het zelfs een soort vacuüm leek te zuigen, wat uiteindelijk niet zo was. Deze krachtige zuiging heb ik met andere luchtdrukspeeltjes niet ervaren, dus moest er wel aan wennen. Nu ik hem vaker heb gebruikt voelt het heerlijk! Als dit je eerste luchtdrukspeeltje is kan hij best “heftig” zijn, dus raad ik je aan om een soort van te oefenen.

Conclusie

De Lola vibrator is een hele krachtige 2-in-1 toy. Ik zou hem niet aanraden als dit je eerste speeltje is, maar voor mensen die al meerdere speeltjes hebben en wat meer ervaring is de Lola vibrator wel een aanvulling op je collectie!

https://www.clubleduc.nl/review-duo-luchtdruk-clit-vibrator-lola/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=review-duo-luchtdruk-clit-vibrator-lola

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven