Op zoek naar een Sugar Daddy? 5 dingen die je moet weten over de Sugarwereld 💸

Op zoek naar een Sugar Daddy? 5 dingen die je moet weten over de Sugarwereld 💸

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Sugar dating is een verhouding tussen een welvarend persoon en een persoon die wel wat financiële hulp kan gebruiken. De meest voorkomende situatie is een jonge, knappe vrouw die in ruil voor gezelschap en intimiteit dingen zoals geld, reizen, kleding of andere luxueze dingen krijgt van een oudere man. Klinkt heel aantrekkelijk, maar er zijn 5 belangrijke dingen die je moet weten voordat je jezelf een ticket naar sugarworld geeft.

#1 Blijf realistisch

De eerste van de sugar baby-regels is dat je ten alle tijde realistisch moet blijven. Succesvolle mannen zoeken niet voor niets een sugar baby en dat is iets belangrijks om rekening mee te houden. Alvorens je een sugarverhouding met iemand aangaat, zorg je ervoor dat verwachtingen, voorwaarden en details van jullie relatie zijn vastgesteld. Het is meer dan logisch om na verloop van tijd bepaalde gevoelens te krijgen voor een sugar dad, maar houd rekening met wat jullie in het begin hebben afgesproken en houd deze gevoelens onder controle. Een sugar daddy gezelschap houden is iets heel anders dan een normale date, keep that in mind.

“Alvorens je een sugarverhouding met iemand aangaat, zorg je ervoor dat verwachtingen, voorwaarden en details van jullie relatie zijn vastgesteld.”

#2 Geloof in jezelf

De beste manier om een succesvolle sugar baby te worden, is door jezelf onvoorwaardelijk te steunen. Wanneer jij weet dat jij een sexy, intrigerende, uitdagende én bovenal fijne metgezel bent, zal jou financial supporter dit ook geloven en ervaren. Kom voor jezelf op en bewaak je grenzen goed. Wanneer hij een grens dreigt te overschrijden geef jij je grenzen aan en sta jij je mannetje. Weet wat je verdient en zorg dat je het krijgt.

#3 Wees dankbaar

Sugar daddies vinden het over het algemeen heerlijk om jou te verwennen en te overladen met dure cadeaus. Nieuwe kleding, geld, een borstvergroting of een nieuw kapsel; het hoort er allemaal bij. Wees vriendelijk en dankbaar. Bedank ze, maar overdrijf het niet. Nogmaals, jij weet wat je waard bent en je zorgt dat je het krijgt. Uiteindelijk is het een grote transactie!

Op zoek naar een Sugar Daddy? 5 dingen die je moet weten over de Sugarwereld 💸

#4 Eerlijkheid duurt het langst

Net als bij de normale datewereld, is het belangrijk om altijd eerlijk te blijven. Ook in een relatie tussen sugar baby en sugar daddy moet er vertrouwen opgebouwd worden. Zorg dus dat je je aan afspraken houdt en dat je goed met elkaar blijft communiceren. Dit is een partnerschap tussen jullie twee. Hij doet zijn best om jou te onderhouden en gelukkig te maken en dit mag hij ook van jou terug verwachten.

“Ook in een relatie tussen sugar baby en sugar daddy moet er vertrouwen opgebouwd worden.”

#5 Blijf alert

In 9 van de 10 gevallen zal alles gewoon goed en volgens afspraak gaan, maar houd altijd je ogen goed open. Er zitten helaas altijd wat rotte appels tussen. Wanneer je opzoek gaat naar een sugar daddy is het belangrijk om verschillende profielen te onderzoeken en er zo achter te komen wat wel of niet een goed profiel is. Daarnaast kan je ook contact opnemen met andere sugar babes en hun advies vragen. Zorg dat iemand uit je privé kring ook weet wanneer jij een afspraak hebt en waar je precies bent. Misschien lijkt het makkelijker om jou activiteit als sugar baby achter te houden voor familie en vrienden, maar hierdoor ben je wel meteen een stuk kwetsbaarder.

Heb jij er wel eens over nagedacht om een sugar baby te worden?

https://blog.easytoys.nl/sugar-daddy-5-dingen-die-je-moet-weten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sugar-daddy-5-dingen-die-je-moet-weten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven