5 sex standjes met handboeien!

5 sex standjes met handboeien!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Handboeien zijn voor velen de eerste introductie op een bondage spel. Heb je al een beetje ervaring met bondage, of ben je op zoek naar tips om van start te gaan? In deze blog lees je 5 manieren om handboeien in de slaapkamer te gebruiken!

1. Aan de polsen

Wanneer we ons een voorstelling proberen te maken van het gebruik van handboeien, is dit het eerste standje wat ons te binnen schiet. Met behulp van een handboei aan elke pols, worden de speeltjes gebruikt om beide handen aan elkaar te binden. Om beide polsen aan elkaar te verbinden wordt er een bondage ketting tussen beide boeien geplaatst. De ketting kan door het hoofdeinde van je bed (als je het juiste soort bed hebt) of iets anders, zoals de trapleuning. De vastgebonden partner kan zowel op de rug als buik liggen.

polsboeien

2. Doggy style met teugels

Worden je handboei-fantasieën beperkt door het type bed dat je hebt? Dan is een standje waarbij je achter hem of haar plaatst neemt ideaal! Het makkelijkste is om in doggy style te beginnen en je partner met de handen op de rug vast te maken. Heb je verstelbare boeien? Door deze strak vast te maken, blijft je partner naar voren leunen en kan hij zijn gewicht niet met zijn armen ondersteunen. Als je de lengte tussen de boeien wat losser laat, kan de bovenste partner zich eraan vasthouden alsof het teugels zijn. Dat wordt een wild ritje!

“Als je de lengte tussen de boeien wat losser laat, kan de bovenste partner zich eraan vasthouden alsof het teugels zijn.”

3. Totaal overgeleverd

5 sex standjes met handboeien!

Voor een nog intenser bondage spel, kunnen er twee extra boeien worden toegevoegd. Zo kun jij je compleet onderwerpen aan je partner (of omgekeerd, natuurlijk!). Met behulp van twee enkelboeien, die je aan het voeteneinde van het bed kunt vastmaken, wordt de onderdanige partner nog verder in haar of zijn bewegingsvrijheid beperkt. Met een oogmasker en oordoppen is de vastgebonden partner volledig aan de ander overgeleverd. Door het beperken van sommige zintuigen wordt elke aanraking en handeling intenser beleefd.

4. Afwisselen

Vind je het niet erg om tijdens jullie bondage spel eens van rol te wisselen? Wanneer je als onderdanige een missionaris positie aanneemt of als een amazone bovenop zit, kan je de ketting tussen de polsboeien gebruiken om de ander wat dichter naar je toe te trekken. Je kunt hem of haar zo bijvoorbeeld in de nek zoenen en ook even de dominante rol aannemen.

“Je kunt de ketting tussen de polsboeien gebruiken om de ander wat dichter naar je toe te trekken.”

5. Geen kant op

hogtie standje

Met behulp van een hogtie kan je jouw partner nog meer in zijn of haar bewegingsvrijheid beperken. De onderdanige partner ligt op de buik en wordt met handen en voeten achter zijn/haar rug aan elkaar gebonden. Het is een vermoeiend standje, maar de onderdanige partner kan echt geen kant op. Waardoor de ander het helemaal voor het zeggen heeft. Voor de onderdanige partner kan het in deze positie soms lastig zijn om adem te halen. Ook spieren kunnen behoorlijk onder spanning komen te staan. Het is daarom aan te raden dat je samen een stopwoord afspreekt.

Heb jij al eens met boeien geëxperimenteerd? Laat het weten in een reactie hieronder!

https://blog.easytoys.nl/standjes-met-handboeien/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standjes-met-handboeien

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven