Review: G-Spot Vibrator Alixe

Review: G-Spot Vibrator Alixe

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Ben jij op zoek naar een fijne G-spot vibrator, maar vind je het lastig om te kiezen uit alle verschillende soorten? Ilona van Ilonatesthet heeft de G-Spot Vibrator Alixe uitgetest. Dit is een G-spot vibrator uit de Vibrant serie van Christine le Duc. In deze review ontdek je alle voor- en nadelen van de G-Spot Vibrator Alixe en geeft Ilona haar ongezouten mening.

Specificaties van G-Spot Vibrator Alixe

Materiaal: Siliconen en klein stukje ABS Plastic

Oplaadbaar: ja, d.m.v. een USB-kabel

Vibraties: 8 verschillende standen

Waterproof: jazeker

Verkoopprijs: € 44,99

Eerste indruk van de G-Spot Vibrator Alixe

De G-Spot Vibrator Alixe heeft een super leuke neonroze kleur. Deze G-spot vibrator is gemaakt van siliconen en ligt heel fijn in de hand. Siliconen toys zijn bodysafe en makkelijk schoon te maken. Het is heel belangrijk om dit voor en na gebruik van je toy te doen.

Review: G-Spot Vibrator Alixe

De verpakking en details van de G-Spot Vibrator Alixe

De G-Spot Vibrator Alixe zit in een stevige doos, waarop de afbeelding van de Alixe staat. Als je de doos opent zie je aan de binnenkant de tekst: “I swear to god I won’t stop until you’re shaking”. Dit is net zoals bij de Duo Luchtdruk Clit vibrator Lola, waar ik al eerder een review over heb geschreven. (Deze review kun je hier terug lezen.) In het doosje van de G-Spot Vibrator Alixe zie je ook meteen de inhoud van de verpakking: het speeltje zelf, de oplader en de gebruiksaanwijzing onder het speeltje.

G-Spot Vibrator Alixe heeft een afbuigende schacht, zodat deze goed bij je G-spot kan komen. Daarnaast heeft de Alixe ook nog twee extra “bulten” welke zorgen voor extra stimulatie. De toy is niet buigzaam.

Deze vibrator heeft maar 2 knopjes. Met het bovenste knopje zet je de G-Spot Vibrator Alixe aan en wissel je tussen de vibratiepatronen. Het onderste knopje is om de intensiteit van de vibraties aan te passen. Je kunt hiermee de vibraties ook pauzeren. Het speeltje opladen doe je door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats; dit is een klein rondje net boven het zilverkleurig gedeelte aan de achterkant van de G-Spot Vibrator Alixe.

Review: G-Spot Vibrator Alixe

De test van de G-Spot Vibrator Alixe

Zoals altijd gebruik ik eerst voldoende glijmiddel en zet ik de G-Spot Vibrator Alixe aan. Als je vaker mijn reviews hebt gelezen weet je misschien al dat ik meer fan ben van steady vibraties dan verschillende patronen, dus ik “zap” eerst even door de verschillende standen heen om te kijken welke voor mij het beste lijkt. Wat mij hierbij opvalt is dat de vibraties meteen diep en krachtig aanvoelen en dan staat het nog maar in de beginstand. Dat belooft wat!

Ik weet mijn G-spot altijd goed te vinden en de Alixe raakt hem perfect. De twee extra “bulten” voelen echt heel prettig aan. Het zorgt echt voor een extra stimulatie. Dit komt ook doordat de G-Spot Vibrator Alixe niet buigzaam is en dus harder is. Als ik dan ook de vibraties nog harder zet, heb ik in no time een orgasme bereikt.

Wat ook een voordeel is van de G-Spot Vibrator Alixe is dat je deze ook kan gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Dit is ook een echte aanrader als je van pinpoint stimulatie houdt, want het puntje van de Alixe kan daar perfect voor gebruikt worden.

Review: G-Spot Vibrator Alixe

Conclusie over de G-Spot Vibrator Alixe

Ik vind de G-Spot Vibrator Alixe een echte aanrader als je van diepe en krachtige vibraties houdt. Je kunt hem inwendig gebruiken om je G-spot te stimuleren en uitwendig om je clitoris te stimuleren. Best of both worlds zou ik zeggen!


Wil je meer reviews lezen van Ilona?

Elke maand probeert Ilona weer nieuwe sextoys uit voor haar blog Ilonatesthet. Vind je het leuk om meer van haar te lezen of ben je gewoon benieuwd naar haar mening over andere toys? Lees ook eens haar andere reviews:

https://www.clubleduc.nl/review-g-spot-vibrator-alixe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=review-g-spot-vibrator-alixe

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven