Shoppen op afspraak in de Christine le Duc winkels (met openingsactie)

Shoppen op afspraak in de Christine le Duc winkels (met openingsactie)

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

HOERA! Vanaf woensdag 3 maart mogen de winkels van Christine le Duc weer open! De vrouwen van Le Duc staan te popelen om jullie te adviseren over mooie lingerie, spannende sextoys en de fijnste sexual wellness producten. Om dit te vieren shop je alléén in de winkels 3 producten voor de prijs van 2! Natuurlijk moeten we ons nog wel aan de huidige coronamaatregelen houden, dus is het belangrijk dat je voordat je naar de winkel komt een afspraak maakt.

Openingsactie: 3 halen, 2 betalen!

We zijn ontzettend blij dat we jullie weer mogen ontvangen in onze Christine le Duc winkels. Om dat te vieren profiteer je nu van een leuke openingsactie: 3 halen, 2 betalen! Alléén in de Christine le Duc winkels shop je nu 3 producten voor de prijs van 2 producten. Deze actie is geldig op ons gehele assortiment, met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen.

Shoppen op afspraak in de Christine le Duc winkels (met openingsactie)

Hoe maak ik een afspraak bij een Christine le Duc winkel?

Het winkelen op afspraak is natuurlijk even wennen. In de volgende drie stappen maak jij jouw afspraak en kun je onbezorgd onze winkels bezoeken!

1. Bepaal welke Christine le Duc winkel jij wilt bezoeken

Het maken van een shop-afspraak is mogelijk bij 6 Christine le Duc winkels, verspreid door heel Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de winkels waar je een afspraak kunt maken. Op de pagina van de winkel kun je meer informatie vinden over de openingstijden en locatie van de winkel.

2. Maak een afspraak bij jouw Christine le Duc winkel

Vanaf woensdag 3 maart kun je telefonisch je shop-afspraak inplannen. Op de pagina van de winkel van jouw keuze vind je het telefoonnummer van de vestiging. Dit nummer kun je bellen om jouw shop-moment te reserveren. Tot 3 maart kun je alvast een bericht via WhatsApp sturen naar: 06 – 51 72 04 19.

Houd bij het maken van jouw afspraak rekening met het volgende:

  • De winkels zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 19:00 uur
  • Wil je buiten deze tijden je afspraak reserveren? Stuur via WhatsApp een bericht naar 06 – 51 72 04 19, vergeet daarbij niet te vermelden voor welke vestiging je een afspraak zou willen maken.
  • Afspraken moeten minimaal 4 uur voordat je de winkel bezoekt worden ingepland
  • Afspraken worden ingepland in blokken van 15 minuten

3. Kom op het afgesproken moment naar de Christine le Duc winkel

Graag willen we zo veel mogelijk mensen de kans geven om een Christine le Duc winkel te bezoeken voor persoonlijk advies. Het is dan ook van groot belang dat je de winkel bezoekt op het afgesproken moment. Wanneer je te laat komt kunnen we niet garanderen dat je langer kunt blijven, omdat er mogelijk al een andere afspraak op dat tijdstip gepland staat. Zorg er dus voor dat je op tijd komt!

Welke maatregelen worden er getroffen in de Christine le Duc winkels?

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers staat uiteraard voorop. Daarom houden we ons, naast het maken van de afspraak, ook nog steeds aan de basisregels die gelden voor het winkelen. In onze winkels zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te maken. Daarnaast vragen iedereen om een mondkapje te dragen en de handen goed te reinigen bij binnenkomst in onze winkels. Probeer tijdens je bezoek aan de winkel zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand van onze adviseuses te blijven en betaal zo veel mogelijk met pin of contactloos. Blijf thuis wanneer je klachten hebt.

Een volledig overzicht van de regels voor winkels kun je op de website van Rijksoverheid bekijken.

Wil je liever online advies? Maak gebruik van onze Raad en Daad Lijn!

In onze winkels werken professionele adviseuses die jou kunnen voorzien van persoonlijke adviezen, leuke nieuwe ideeën, handige tips of gewoon een luisterend oor. Zij zijn er op getraind om goed te luisteren naar jou wensen en kunnen jou helpen waar nodig. Toch kunnen we het begrijpen dat je in deze tijd wellicht liever zo veel mogelijk thuis blijft. Om je toch te kunnen helpen met tips heeft Christine le Duc de Raad en Daad Lijn opgezet. Hier staan de vrouwen van Le Duc voor je klaar om je de helpen waar nodig. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe toy, in een sleur zit met je seksleven of tips nodig hebt om je libido te verhogen… Geen vraag is te gek!

Stel ons jouw vraag!

Stuur je vraag (eventueel anoniem) per email naar [email protected] of stel je vraag via Facebook messenger. We doen ons best om je binnen 24 uur te helpen. Wat je vraag ook is, ons Raad en Daad team staat voor je klaar!

https://www.clubleduc.nl/shoppen-op-afspraak-in-de-christine-le-duc-winkels/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=shoppen-op-afspraak-in-de-christine-le-duc-winkels

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven