ORGASME OP HET WERK

This post is also available in: Nederlands English (Engels)


ORGASME OP HET WERK

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ongeveer twee derde van de mannen én vrouwen weleens masturbeert op het werk. Een derde zou dat zelfs heel regelmatig doen. Maar ook op feestjes, achter het stuur of andere, minder voor de hand liggende, plaatsen blijken mannen en vrouwen graag tot een orgasme te komen.

OP HET WERK

ORGASME OP HET WERK
Even masturberen

De een rookt een sigaretje, de ander brengt zich tot een orgasme. De reden daarvoor is ongeveer hetzelfde: af en toe hebben we behoefte om stress te verminderen. Een belangrijke presentatie of een stressvolle meeting kan zoveel druk veroorzaken dat men masturbeert om ‘stoom af te blazen’ en alzo terug normaal te kunnen functioneren.

Daarnaast wordt er ook veel geflirt op de werkvloer. Intieme collega’s sturen elkaar weleens suggestieve of ronduit geile berichtjes en dan kunnen de gemoederen dusdanig verhit raken dat een ontlading onvermijdelijk lijkt. Ook sociale media kunnen daar een rol in spelen zoals Whatapp, Ello en Telegram, door het lezen van schunnige ‘Direct Messages’ kunnen werknemers dusdanig opgewonden raken dat ze de hand aan zichzelf willen slaan. Even masturberen kan dan beter zijn dan glazig achter het bureau blijven zitten dromen.

Ook komt het voor dat men zich dusdanig gaat vervelen dat de gedachten afdwalen, de fantasie slaat op hol en daardoor ontstaat de behoefte om te masturberen.


OPWINDING

ORGASME OP HET WERK
glijden of strelen

De meeste mannen en vrouwen die masturberen gaan ‘even’ naar het toilet. Vooral bij mannen is het toilet favoriet.
Vrouwen zijn inventiever bij het masturberen. Ze steken de hand onder het bureau tussen de benen en wrijven stiekem over hun kruis totdat een orgasme zich aandient. Anderen gaan nog een stapje verder, en gaan werken zonder slipje. Hun vingers kunnen zo nu en dan eens onder hun rokje glijden of strelen zich over hun jeans. Veel voorkomend zijn het zenden van geile WhatsApp-berichtjes door hun partner. Men gaat dan naar het toilet en maak een filmpje of een foto voor hem en hij doet dan hetzelfde op zijn werk.”

Een eigen kantoor of afsluitbaar lokaal schept eveneens mogelijkheden. Masturberen achter een bureau voor een heel groot raam kan opwindende zijn. Het idee dat men tijdens het masturberen zou gezien kunnen worden en het gevoel van exhibitionisme vergroot de opwinding.


VIBRATIES OP HET WERK

ORGASME OP HET WERK
trilkracht

Ook vibrators met een draadloze afstandsbediening zijn erg gewenst tijdens kantooruren. Een kleine vibrator in de vorm van een eitje in het slipje stoppen en af en toe eens aanschakelen is al een opwindende gedachte. De huidige generatie combineren geruisloosheid met een sterke trilkracht. Door de dijen tegen elkaar te knijpen neemt de geruisloosheid nog toe en kan de trilintensiteit gecontroleerd worden.

Ook vagina-balletjes vormen een gewaardeerd speeltje. Zulke Ben-Wa balletjes zorgen misschien niet voor een orgasme, maar kunnen wel enorm opwindend zijn. Ook draagbare vlinders die al dan niet gedeeltelijk inwendig gedragen worden behoren tot de mogelijkheden, ook deze zijn zo stil dat je ze tijdens het werken aan kunt zetten.

Maar echt tot een orgasme komen gaat voor de meesten toch het best in een afgesloten ruimte die men zelf onder controle heeft. Sommige durvers verkiezen een trappenhal en meer bepaald de laatste trap die naar het dak leidt. Bij deze personen is eveneens de bedrijfsparking een opportuniteit om zichzelf te verwennen of om in de wagen met hun ‘liefde’ een vluggertje te verzilveren… De wetenschap dat er bewakingscamera’s zijn en de kunst om net buiten bereik te blijven kan een bijkomende opwinding veroorzaken.#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

https://deccadent.com/orgasme-op-het-werk/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven