Standje van de maand: Bend it like Bekcham

Standje van de maand: Bend it like Bekcham

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Jullie hebben er even op moeten wachten, máár hier zijn we weer met een nieuw standje! Het standje van deze maand is een erg sexy standje dat zijn naam eer aan doet. Het standje is zeer geschikt voor diepe vaginale én anale penetratie. Zijn jij en je partner klaar voor een lekker ruig standje? Lees dan snel verder over de Bend it like Beckham!

Seksstandje: Bend it like Beckham

bend it liek beckham

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal, g-spot
  • Penetratie: diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Voor dit standje moeten jullie beschikking hebben over een bank met hoge leuning, want de ontvangende partij moet hierover heen kunnen buigen (snap je nu de naam van dit standje?). Hij of zij laat het bovenlichaam volledig over de leuning hangen, maar houdt de voeten stevig op de grond. Met de handen kan deze persoon dan de billen uit elkaar houden zodat de gever perfecte toegang heeft. In deze positie kunnen jullie gaan voor zowel anale als vaginale penetratie (of afwisselend, maar tussendoor wel even goed schoonmaken hè!).De gevende partij kan er ook voor kiezen om de ontvanger vast te binden en zelf de billen uit elkaar te houden of de billen lekker stevig vast te pakken of te voorzien van een lekkere pets 😉

“De gever kan de billen van de ontvanger stevig vast houden of af en toe voorzien van een lekkere pets!”

Sextoys combineren met De Dijenklem

Dit standje zet de ontvanger een redelijk onderdanige positie, om hier meer mee te spelen kunnen jullie gebruik maken van handboeien om het effect te vergroten. Als je de handen van je partner achter de rug vastbindt kan hij of zij echt geen kant op. Daarnaast kan je af en toe een tik op de billen geven met je handen, maar hier kan je natuurlijk ook heel goed een paddle of een zweepje voor gebruiken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-maand-bend-it-like-bekcham/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-maand-bend-it-like-bekcham

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven