OnlyFans: Waarom zou je het juist wel of niet doen?

OnlyFans: Waarom zou je het juist wel of niet doen?

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

OnlyFans: het is hot en happening sinds het coronatijdperk. Op dit platform kan je spannende nudes en sextapes verkopen voor geld. Veel geld. Wanneer je veel volgers hebt, kan je makkelijk 10K verdienen in vier weken tijd. Dat is dus €10.000 euro hè. Maar er zijn ook wat keerzijdes aan dit makkelijke verdienmodel. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij.

OnlyFans: Wat is het?

OnlyFans is een 18+ platform waar jij sexy foto’s en video’s kan plaatsen. Jouw profiel is afgeschermd totdat een volger er voor kiest om een maandelijks abbonement op jouw kanaal af te sluiten. Hoewel er ook content geplaatst kan worden die geschikt is voor alle leeftijden (denk aan workouts of extra content van YouTubers), staat het vooral bekend als een digitale omgeving voor online sekswerk.

Hoe krijg je veel volgers op OnlyFans?

De meeste creators op OnlyFans zijn al redelijk bekend en hebben een trouwe groep volgers die meteen een maandelijks abonnenement willen afsluiten. Dit is natuurlijk de makkelijkste manier om snel veel geld te verdienen, maar kleine accounts kunnen ook succesvol worden wanneer je voldoende tijd in dit platform steekt. Het is belangrijk om jouw eigen stijl te laten zien. Dus laat zien wat jou uniek maakt en dat jouw Fans waar voor hun geld krijgen. Het duurt wellicht wat langer voordat je echt die 10K per maand binnenhaalt, maar er zijn voldoende mogelijkheden om snel groot te worden. Daarnaast is gratis advertisement via jouw Instagram of Twitter ook zo gepiept.

“Laat zien wat jou uniek maakt en dat jouw Fans waar voor hun geld krijgen.”

OnlyFans: Waarom zou je het juist wel of niet doen?

Waarom zou je het juist wel óf juist niet doen?

Wij snappen dat dit allemaal best wel aanlokkelijk klinkt: zoveel geld verdienen met relatief weinig moeite. Wanneer je er over nadenkt om een OnlyFans carrière te starten, is het enorm belangrijk dat je voor jezelf nagaat of dit platform echt bij jou past. Wij hebben daarom een paar dingen op een rijtje gezet om over na te denken.

OnlyFans is dé plek voor jou wanneer je:

  1. Minimaal 18 jaar bent.
  2. Het geen probleem vindt om jezelf online bloot te geven met de kennis dat dit voor altijd op het internet kan blijven zweven. Natuurlijk hoef je niet volledig naakt te gaan, je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt delen.
  3. Het leuk vindt om intiem contact met je volgers te hebben.

Starten met OnlyFans is niet aan jou besteed als:

  1. Je het alleen maar doet om het geld.
  2. Je niet comfortabel voelt bij het delen van expliciete content.
  3. Je het doet onder financiële druk of met de hoop om een influencer te worden.
  4. Je nog niet voldoende hebt onderzocht hoe OnlyFans nou exact werkt.

Wat vind jij van OnlyFans? Zou jij zelf een Only Fans carrière willen hebben? Laat het ons weten in de comments!

https://blog.easytoys.nl/onlyfans-waarom-zou-je-het-juist-wel-of-niet-doen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=onlyfans-waarom-zou-je-het-juist-wel-of-niet-doen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven