Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Missionaris, doggy, cowgirl. Er zijn zo veel standjes en ze zijn allemaal zo lekker anders! Wat zegt jullie favoriete standje eigenlijk over de relatie? Nou dat vroegen wij ons ook af, dus we hebben het voor je uitgezocht. In dit artikel vind je de meest bekende seksstandjes en wat ze zeggen over de stand van jouw relatie.

Missionaris

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

Dit standje is het meest bekende en, sorry, saaiste standjes van alle standjes. Als dit jullie go to move is, is dat niet per se erg, maar het is ook niet heel spannend. Waarschijnlijk zijn jullie al lang bij elkaar en is er sprake van heel veel liefde en iets minder lust. Don’t get us wrong, missionaris is heerlijk en it gets the job done, maar iets meer avontuur mag wel!

Lepeltje lepeltje

lepeltje lepeltje standje

Dit is zo’n romantisch en vertrouwd standje! Als lepeltje lepeltje jullie favoriet is zit het met jullie relatie wel goed! Jullie vertrouwen elkaar volledig en zijn goed op elkaar afgestemd. Jullie zijn twee puzzelstukjes die samenkomen, of.. twee lepeltjes dus 😉

“Jullie vertrouwen elkaar volledig en zijn goed op elkaar afgestemd.”

Staand

staande kaars

Gaan jullie graag voor staande standjes? Dan zijn jullie een avontuurlijk koppel! Jullie houden van reizen en spontaniteit. Jullie wisselen in bed graag af met de standjes en jullie repertoire is eindeloos, maar toch komende de staande standjes, zoals de Staande kaars, Staande doggy en de Ballerina het vaakst aan bod, of genieten jullie hier het meest van. Het woord ‘saai’, komt niet voor in jullie vocabulaire.

“Jullie standjes repertoire is eindeloos.”

Doggystyle

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

Doggy Style, ah een standje geliefd door velen. Heerlijke diepe penetratie, dierlijk gevoel en voor de gever een heerlijk uitzicht op de lekkere billen van de ontvanger. Gotta love this! Voor sommige mensen is het standje te afstandelijk, maar jullie hebben daar geen last van. Jullie zijn in het dagelijks leven lief en romantisch voor elkaar dus tussen de lakens kunnen jullie vol voor lust en kinky te keer gaan!

Cowgirl

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatieYeehaw! Dit standje is voor koppels die lekker in balans zijn. Jullie hebben beiden de broek aan en jullie maken alle beslissingen samen. Zij houdt er van om de touwtjes in handen te nemen en haar vent te verwennen, maar vindt het net zo fijn om af en toe zelf lekker aangepakt te worden. Jullie zijn een echt power koppel.

Standje 69

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie Jullie relatie zit vol passie en vuur. Jullie seksleven is geweldig en mensen zijn jaloers op de chemistry die jullie hebben. Waarschijnlijk hebben jullie wel af en toe een flinke ruzie, maar dat kan niet anders in zo’n gepassioneerde relatie.

Nou, wat is jouw favoriete standje? Laat het weten in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/dit-zegt-jullie-favoriete-standje-over-jullie-relatie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dit-zegt-jullie-favoriete-standje-over-jullie-relatie

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven