Standje van de maand: De Passive Doggy

Standje van de maand: De Passive Doggy

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Onder velen van ons wordt dit standje als favoriet benoemd. Goed uitzicht, diepe penetratie én voor de penetrerende persoon ook nog eens goed voor de bilspieren. Dan hebben we het natuurlijk over Doggy Style. Maar dit standje kan voor de man soms een klein beetje vermoeiend worden en daarom lichten wij vandaag het sex standje Passive Doggy uit. 

Standje van de maand: De Passive Doggy

Seksstandje: De Passive Doggy

  • Categorie: Van achteren, vrouw-actief
  • Stimulatie: Anaalg-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Alhoewel de naam anders doet vermoeden, is dit best een pittig standje. De rollen zijn bij de Passive Doggy omgedraaid; Ditmaal is de vrouw actief, zodat de man lekker kan ontspannen en genieten van het mooie uitzicht op een bilpartij. De man ligt op zijn rug, zijn hoofd lichtjes omhoog getild. Hij tilt zijn benen op en drukt ze stevig tegen de romp. De vrouw gaat op handen en knieën zitten en spreidt haar benen op heupbreedte. Haar voeten liggen langs de rug van de andere persoon. 

“Ditmaal is de vrouw actief, zodat de man lekker kan ontspannen en genieten van het mooie uitzicht op een bilpartij.”

Sextoys combineren met De Passive Doggy

Wanneer je dit standje in een andere samenstelling wilt uitvoeren, raden wij een strap-on dildo of strapless strapon aan. Een strapless strapon is een voorbinddildo voor vrouwen die je zonder harnas kunt dragen. Het kortste gedeelte van dit speeltje wordt ingebracht in de vagina en met het lange uiteinde kan gepenetreerd worden. Voor beide partners is het daarnaast mogelijk om een buttplug te dragen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-maand-de-passive-doggy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-maand-de-passive-doggy

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven