Dé lingerie trends voor deze zomer!

Dé lingerie trends voor deze zomer!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Dé lingerie trends voor deze zomer!

De tijd dat vrouwen lingerie alleen maar kochten als functioneel kledingstuk is al lang voorbij. Steeds meer vrouwen vinden het leuk om niet alleen uit te pakken met hun kleding, maar ook met hun lingerie. Hierdoor wordt je lingerie echt een onderdeel van je outfit. Vandaag praten we je bij met de 6 leukste lingerie trend voor de zomer van 2021.

1. Show your bra

Waar in de winter je bh verstopt blijft onder dikke truien, is dat met je zomer oufit vaak wat lastiger. Zomerkleding is lichter, dunner en bloter, waardoor je bh al sneller te zien zal zijn. In plaats van de hele zomer basic strapless bh’s te dragen om je lingerie verborgen te houden, kun je er juist voor kiezen om je lingerie onderdeel van je outfit te maken. Draag jij bijvoorbeeld een top met een laag rugdecolleté? Ga dan juist eens voor een bh met veel bandjes of met een luxe kanten afwerking aan de achterkant.

2. Rock your body

Body’s zijn al lange tijd populair als sexy lingerie voor in de slaapkamer, maar deze zomer zijn ze ook hot daarbuiten! Draag je favoriete body eens als top in combinatie met je favoriete spijkerbroek of rok voor een super vrouwelijke outfit. Op wat koelere dagen maak je je look helemaal af met een mooi jasje! Ook corsetten en bustiers zijn prachtig om op deze manier te dragen. Durf jij een gewaagde look aan? Je kunt ook een meer transparante body dragen met bijvoorbeeld een plak bh of tepelcovers.

3. Pop some colour

In de winter wordt vaak voor zwarte lingerie of andere donkere kleuren gekozen. Nu we in de zomer weer wat meer kleur in onze outfits dragen, wordt het ook tijd om dat toe te passen binnen je lingerie collectie. Laat je zwarte lingerie eens hangen en kies eens wat vaker voor blauwe, roze of rode lingerie!

4. Bright whites

Naast felle kleuren zien we deze zomer ook veel lichte kleuren. Van mooie lichtroze tinten tot prachtige witte lingerie. Lichte kleuren geven vaak een elegante romantische uitstraling. Daarom zien we vaak ook veel zachte materialen bij lichte lingerie. Heb jij een romantische zomeravond gepland? Dan is een wit lingerie setje zeker een musthave!

5. Go eco

Een duurzame levensstijl nastreven doen we natuurlijk al langer, maar dit jaar zien we wel dat steeds meer mensen het belangrijk vinden om bij te dragen aan een betere wereld. Dat zien we ook terug binnen lingerie! De populariteit van duurzame lingerie, die gemaakt is van gerecyclede materialen en geleverd wordt in afbreekbare verpakkingen, neemt steeds verder toe. Dat is beter voor het milieu en ziet er ook nog eens prachtig uit!

6. Satin dress to impress

Je hebt ze misschien al wel gespot in het straatbeeld: mooie zomerjurkjes met een satijnlook. Het lijken hele chique jurken, maar het zijn dus gewoon satijnen nachtjurkjes! Op koudere dagen stijl je jouw jurkje af door er een t-shirt onder te dragen, maar op warme dagen kun je hem gewoon zo dragen. Een paar mooie sieraden erbij, eventueel een riempje in de taille, en jij bent good to go. Is het satijnen nachtjurkje voor jou toch iets te kort? Draag hem dan als satijnen top onder een jasje. Super classy!

Met deze lingerie trends ben jij zeker klaar voor een hete zomer! Hoeveel van deze trends liggen er al klaar in jouw garderobe?

https://www.clubleduc.nl/de-lingerie-trends-voor-deze-zomer/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-lingerie-trends-voor-deze-zomer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven