Standje van de maand: De IJzeren Troon

Standje van de maand: De IJzeren Troon

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Game of Thrones lovers opgelet! In voor een themafeestje in de slaapkamer? Met dit standje van de maand waan jij je in een heuse GoT scene. Neem jij de rol van Robert Baratheon op je of ga je toch liever voor Aerys II Targaryen tijdens dit rollenspel? Waar jouw voorkeur ook ligt; met dit standje maak je al een heel goed begin… 

Standje van de maand: De IJzeren Troon

Seksstandje: De IJzeren Troon

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Anaalg-spot
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

Voel je als een Royal wanneer je dit standje probeert! Geen troon ter wereld kan deze ‘stoel’ vervangen 😉 De ontvangende persoon leunt op de knieën en de benen zijn stevig tegen elkaar aan gedrukt. De penetrerende partner hurkt boven de andere persoon en terwijl zijn handen op de knieën rusten, begint deze voorzichtig met penetreren. Het is even zoeken naar de juiste hoek, maar eenmaal gevonden is dit een heerlijk standje met waanzinnig uitzicht.

“Geen troon ter wereld kan deze ‘stoel’ vervangen ;).”

Sextoys combineren met De IJzeren Troon

Wil jij als ontvangende partner niet naast de troon grijpen en ook dat Koninklijke gevoel ervaren? Probeer dan de Pinpoint vibrator van Royals. Laat deze toy jou clitoraal verwennen terwijl jouw Koning je voorziet van vaginale of anale stimulatie. Ben jij wel in voor nog wat extra genot? Probeer dan de gouden buttplug Dominus uit…

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-maand-de-ijzeren-troon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=standje-van-de-maand-de-ijzeren-troon

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven