5 spannende plekken voor buitenseks!

5 spannende plekken voor buitenseks!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Vergeet de slaapkamer en ga er eens lekker op uit met je partner. Ga op zoek naar spannende locaties om een heerlijke vrijpartij met je lover te hebben. Heb je geen inspiratie? Met deze vijf locaties kan je alvast beginnen aan jullie buiten avontuurtjes. Pas je wel op dat jullie niet worden betrapt? 😉

#1 – Bij een meertje

In de zomer liggen de recreatieplassen natuurlijk vol met bakkende mensen en spelende kinderen. Maar ’s avonds is het een ideaal moment om deze plek om te toveren tot het toneel van jullie liefdesspel. Neem een kleedje mee om lekker langs het meertje van elkaar te genieten. In het water kan natuurlijk ook!

#2 – Een weiland

Heb je toevallig een wandeling gepland in een bosachtig gebied dat aan een paar weilanden grenst? Dan zit je helemaal goed! Wist je dat een weiland namelijk een ideale locatie is om buitensex te hebben? Zeker velden met maïs, graan of omringd door bomen zijn ideaal! Wees lekker één met de natuur!

“Velden met maïs, graan of omringd door bomen zijn ideaal!”

#3 – De duinen

Mocht je er nog geen kennis mee hebben gemaakt, dan hebben wij de ultieme tip voor je: de duinen! Geniet van een lange, romantische strandwandeling met je lief en sluit het af met een sexy momentje. De duinen zijn uitermate geschikt voor een voorspel of wat vluchtig flikflooien. Wil jullie all the way? Neem dan wel een dekentje mee. Je wil natuurlijk geen zandkorrels tussen de billetjes!

buitenseks

#4 – Op de motorkap

Je lover en een auto. Meer heb je niet nodig! De locatie bepalen jullie namelijk zelf! Ga lekker een eindje toeren en rij naar een rustig plekje. Parkeer de auto en gaan met die banaan! Wil je toch voor meer safe gaan? Doe het dan ín de auto 😉

#5 – Op een boot

Wat is er nou romantischer dan samen bootje varen? Lekker op een zomermiddag de meren op. Willen jullie er helemaal een hete middag van maken? Een bootje is zéér geschikt om wat extra genot aan de vaart toe te voegen! Kijk alleen wel een beetje uit dat jullie niet té wild bewegen. Straks kiepen jullie nog om 😉
Welke locatie lijkt jou het meest spannend? En welke heb jij al kunnen afvinken?

https://blog.easytoys.nl/5-spannende-sekslocaties-buiten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=5-spannende-sekslocaties-buiten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven