Black Friday Live Stream! Genieten met Thomas Cox, Milan Carvalho en Alennah van Wijk

Black Friday Live Stream! Genieten met Thomas Cox, Milan Carvalho en Alennah van Wijk

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Black Friday Live Stream! Genieten met Thomas Cox, Milan Carvalho en Alennah van Wijk

Aanstaande vrijdag 27 november is het Black Friday. En dat vieren wij bij EasyToys met Black Friday Live. Een livestream vol spannende verrassingen…

Black Friday Live met EasyToys

Want tjsa, wat doe je anders op je vrijdagavond nu alle horeca (wéér) gesloten is? Juist: Online shoppen en speuren naar de beste deals. Maar voor wat ontspanning tussen dat harde werken door, hebben wij iets heel leuks voor jou: Black Friday Live. Een livestream die jij niet wil missen.

Het wordt een spannende avond waarin onze vier hosts jou verwennen met waanzinnige acties en intieme verhalen. Deze avond wordt begeleid door Milan Carvalho, Thomas Cox en Alennah van Wijk. Deze vier toppers zullen zorgen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten. Ze zullen open en eerlijk hun geheimen met elkaar (en jou!) delen en ze ervaren hoe het is om in het spannendste magazijn van Nederland te werken. Can they survive the heat?

Ben jij klaar voor een avond vol give aways, kortingsacties en hilarische momenten? Kijk dan vrijdag 27 november van 19:00 tot 21:00 live naar Black Friday Live op ons YouTube kanaal.

Shopdrang?

Vrijdag 27 november, Black Friday… de dag dat álles mag! Die veel te dure koffiemachine, de drilboor die je al maanden wil, die tv die eigenlijk niet in de woonkamer past of die sex toy waar jij al maanden naar hunkert…. Ja, ja, JA en nog eens JAAA! Wij delen wat van onze toppers met je. Houd dit artikel of de website in de gaten om te zien hoeveel ze afgeprijsd zijn op Black Friday 😉

Bekijk alle Black Friday Deals op EasyToys.nl

Womanizer Premium Black and Gold

Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator van zeer goede kwaliteit die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert deze toy een intens zuigend gevoel. Hij is uitgerust met 12 intensiteitsstanden, waarvan de zachtste stand zachter en de hardste stand harder is in vergelijking met de Womanizer W500. Ook is de Womanizer voorzien van Smart Silence. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat de toy alleen aan gaat als hij dicht bij je lichaam komt. Hierdoor is hij stiller en kan hij niet per ongeluk aan gaan op ongewenste momenten.

We-Vibe unite Paars

De We-Vibe Unite is een koppel vibrator. De vibrator heeft een clipvormig design en is flexibel waardoor hij zich in en om de vagina klemt. Dit zorgt voor clitoris en G-spot stimulatie zonder dat de vrouw een seksspeeltje hoeft vast te houden. Beide partners profiteren hierdoor van handsfree stimulatie. Wanneer de We-Vibe wordt gedragen, kan de man de vrouw gewoon penetreren. Ook hij geniet van de krachtige vibraties van de partner vibrator. Dit zorgt voor stimulatie bij beide partners en een intenser hoogtepunt.

Teazers Masturbators

Deze Teazers masturbator is een geweldig orale sex stimulator voor mannen. Beleef als man onvergetelijke hoogtepunten met deze luxe masturbator. De orale masturbator vibreert niet alleen, maar heeft ook een verwarmende werking voor extra stimulatie. De masturbator is voorzien van 9 vibratiestanden, waarvan 6 patronen en 3 snelheden.

The Rose G-spot vibrator

The Rose is een stijlvolle G-spot vibator uit de elegante Bloom collectie. De prachtige vormgeving van zowel de vibrator als de verpakking maakt The Rose een onmisbare toy voor elke vrouw. Deze vibrator is voorzien van een unieke swipe technologie, wat het nog makkelijker maakt om het speeltje naar jouw eigen voorkeur in te stellen. The Rose wordt geleverd met leuke extra’s, namelijk een oogmasker en een toy bag. Ook zit er een uitgebreide handleiding bij met uitleg over de bediening en het gebruik, en tips voor het schoonmaken en onderhouden van de vibrator.

Rabbit Vibrator

Verwen jezelf of je partner met deze leuke rabbit vibrator uit de Teazers collectie. Dit speeltje zorgt voor een heerlijke stimulatie van je vagina, clitoris en G-spot. Hij is voorzien van 10 verschillende vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen. Deze zijn eenvoudig in te stellen met de knopjes op het handvat. Het model met grote eikel zorgt voor fijne, realistische stimulatie.

https://blog.easytoys.nl/vier-black-friday-live-met-thomas-cox-milan-carvalho-en-alennah-van-wijk/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven