Deze niet-seksuele dingen vinden vrouwen blijkbaar aantrekkelijk

Deze niet-seksuele dingen vinden vrouwen blijkbaar aantrekkelijk

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

In films zijn er altijd typische dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen. Zoals grote spieren, automonteurs die onder het smeer onder een auto vandaan rollen en de romanticus die met een boombox onder je raam staat. Maar wat vinden vrouwen in het echte leven nou aantrekkelijk? In dit artikel bespreken wij 10 niet-seksuele dingen die vrouwen blijkbaar aantrekkelijk vinden.

Dit vinden vrouwen aantrekkelijk

Aantrekkingskracht heeft natuurlijk ook veel te maken met smaak. Wat de een super sexy vindt, kan de ander echt heel suf of nietszeggend vinden. Dus het is een beetje een lastig gebied, maar in grote lijnen zijn er wel een aantal zaken die veel vrouwen als aantrekkelijk zien. Als jij je niet kan vinden in de onderstaande punten, dan is dat natuurlijk helemaal niet erg, want op elk potje past een deksel 😉

#1 Passie

Je hoort het wel eens: iemand die geen hobby’s of passies heeft. Hoe kan dat? Er is toch altijd wel iets waar jij energie van krijgt? Waar je niet genoeg van kan krijgen en waar je uren over kan praten? Dat, mijn vrienden, is passie. En passie is aantrekkelijk! Mensen die beginnen te stralen als ze ergens over vertellen en zo gepassioneerd vertellen dat hun passie (bijna) overslaat op jou, worden vaak als aantrekkelijk gezien.

Het maakt niet uit waar je passie voor hebt en of je er ook echt goed in bent. Passie is hartstocht. En als iemand gepassioneerd praat over iets, dat weet je dat diegene in de liefde ook gepassioneerd kan zijn.

“Die mensen die beginnen te stralen als ze ergens over vertellen!”

#2 De kleine dingen

Geluk zit in kleine dingen, maar aantrekkelijkheid ook! Zoals mannen die hun mouwen opstropen of hun stropdas lostrekken, een kus op je voorhoofd, een tik op je billen, een kleine glimlach vanaf de andere kant van de kamer. Vrouwen zijn complexe wezens, en we vinden dan ook de gekste dingen aantrekkelijk.

#3 Heavy Lifting

Mannen die mannendingen doen zijn woest aantrekkelijk. Misschien heeft dat iets te maken met ons oerinstinct? Vroeger waren de mannen de jagers en zij moesten sterk zijn, anders werd het helemaal niks met dat overleven. Een man die zware kasten tilt, een tuinhek in elkaar zet of die pot pindakaas voor je opendraait alsof het niks is… Hmm ja, het doet gewoon wat met ons!

“Misschien heeft dat iets te maken met ons oerinstinct?”

#4 Vriendelijk zijn

En dan bedoelen we niet alleen vriendelijk naar jou, maar naar iedereen. De manier waarop hij een ober of dakloze behandelt bijvoorbeeld, zegt veel over zijn persoonlijkheid. Want, een man die zich uit de hoogte gedraagt en de ober in een restaurant afsnauwt is echt niet sexy.

Hoewel vrouwen vaak vallen voor bad guys, willen we echt niet dat een man respectloos en arrogant is. Galante mannen die oude vrouwtjes helpen oversteken, de autodeur voor je open doen en die op straat spontaan een balletje trappen met een groepje kids… dát zijn de mannen die we willen!

#5 Mannen die hun mannetje staan

Verantwoording nemen is stoer, sexy én aantrekkelijk. Iemand die altijd de schuld aan een ander geeft, rekeningen vergeet te betalen en niet opkomt voor wat hij wil? Not sexy. Maar je verantwoordelijkheid nemen, je fouten erkennen en je zaakjes op orde hebben? We like that!

#6 Bad boys

Vrouwen vallen nou eenmaal op foute mannen. Gedragsdeskundige en liefdesexpert Frank Verbene zegt dat vrouwen op bad guys vallen omdat deze mannen experts zijn in flirten. Ze weten precies hoe ze een vrouw voor zich kunnen winnen. Volgens Verbene zijn vrouwen op zoek naar mannen die ze iets laten voelen. En dan maakt het niet eens echt uit of dat positieve of negatieve gevoelens zijn.

Met een foute vent is het nooit saai en aan passie geen tekort. Hoge pieken en diepe dalen zorgen ervoor dat de relatie niet verveeld. Maar op de lange termijn zien vrouwen wel in dat een foute man niet de juiste keuze is. Toch is het moeilijk om de charmes van zo’n man te weerstaan. En zelfs als je van tevoren weet dat het voor problemen gaat zorgen, kan je je laten meeslepen in zijn spel.

“Bad guys zijn experts in flirten.”

dit vinden vrouwen aantrekkelijk

#7 Mannen die niet bang zijn om gevoelens te uiten

Een man die zegt wat hij voelt: halleluja! Er is niks aantrekkelijker dan een vent die durft te zeggen wat hij voelt en wil. Die niet bang is om zich kwetsbaar op te stellen en om af en toe een traantje te laten. Mannen die hun emoties ownen. Hell yes!

#8 Muzikanten

Natuurlijk vinden we muzikanten sexy. Punt 1: ze hebben ritmegevoel. Punt 2: ze hebben passie. Punt 3: ze hebben zelfvertrouwen. Punt 4: ze hebben talent. Punt 5: ze hebben uitstekende controle over hun lichaam. Dit zijn 5 punten die op zichzelf al sexy zijn, maar muzikanten hebben ze alle vijf!

En daar komt nog meer bij… Artiesten zijn vaak (een beetje) onbereikbaar. En dat mysterieuze, onbereikbare triggert ons ook! Dus eigenlijk zijn muzikanten een mix van alles wat wij aantrekkelijk vinden!

“Muzikanten zijn een mix van alles wat vrouwen aantrekkelijk vinden!”

#9 Gevoel voor humor

Dit is een beetje een open deur, want niemand op de wereld zal zeggen: “Mijn perfecte man heeft geen humor.” Iedereen wil natuurlijk een partner met wie je kan lachen. Maar goed… we hebben ‘m toch in het lijstje gezet. Mensen met humor hebben vaak een positieve instelling en die instelling is waar vrouwen op vallen.

Je wil niet iemand die het glas altijd als half leeg ziet en die in doemscenario’s denkt. Je moet om jezelf kunnen lachen en het leuke in nare situaties zien.

“Mensen met humor hebben vaak een positieve instelling en die instelling is waar vrouwen op vallen.”

#10 mannen met honden

Mannen die met een hond lopen, worden als aantrekkelijker gezien dan mannen zonder hond. Dat blijkt uit onderzoek. Waarom? Een hond hebben betekent dat je verantwoordelijk bent voor iemand anders dan jezelf. Een man met een (goed opgevoede) hond laat zien dat hij voor anderen kan zorgen, consequent is en kan liefhebben.

Daarnaast zijn hondenmensen vaak buitenmensen die het lekker vinden om te wandelen en erop uit te gaan, en ook dat vinden vrouwen vaak sexy. En hallo… wie houdt er niet van honden? Als er een Golden Retriever puppy aan komt waggelen, smelt je hart toch direct? Als er dan nog een leuke vent aan de andere kant van de lijn loopt, heeft die hond de helft van het werk al voor hem gedaan.

Wat vind jij nou écht aantrekkelijk?

https://blog.easytoys.nl/deze-niet-seksuele-dingen-vinden-vrouwen-blijkbaar-aantrekkelijk/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven