Creatieve, unieke en schattige manieren om ‘ik hou van jou’ te zeggen

Creatieve, unieke en schattige manieren om ‘ik hou van jou’ te zeggen

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Ik hou van jou. Vier kleine woordjes, die samen een zin vormen met een ontzettend mooie boodschap. De één zegt het zo vaak dat het de lading verliest en de ander vindt het zo spannend om te zeggen dat het gewoon maar vermeden wordt. Wat de reden ook is, in dit artikel delen wij 15 unieke, schattige manieren om ‘ik hou van jou’ te zeggen, zonder het letterlijk te zeggen.

Te veel of te weinig

Voor sommige mensen is dit een lastige zin. Misschien omdat ze bang zijn om gekwetst te worden als ze zich zo openstellen, of bang zijn om het niet terug te horen. En aan de andere kant kan de zin ook zijn lading en mooie boodschap verliezen voor mensen of stellen die het te pas en te onpas gebruiken. Bijvoorbeeld standaard elke keer als je het huis verlaat of voordat jullie gaan slapen.

Wat de reden ook is, wij hebben een aantal leuke alternatieven voor ‘ik hou van jou’. Zo kan jij je partner laten weten dat je van hem of haar houdt, zonder de letterlijke woorden te gebruiken.

Zeg dat je van iemand houdt, zonder te zeggen dat je van iemand houdt:

 1. Het is geweldig met jou
 2. Ik ben zó blij dat jij in mijn leven bent
 3. Ik wil de rest van mijn leven met jou delen
 4. Ik ben trots dat ik jou mijn partner mag noemen
 5. Zelfs als ik down ben, kan jij mij in een seconde vrolijk maken, gewoon door er te zijn
 6. Jij bent het beste dat mij is overkomen
 7. Een leven zonder jou kan én wil ik me niet voorstellen

ik hou van je

 1. Jij maakt mij compleet
 2. Ik ben zo ontzettend gek op jou!
 3. Je geeft mij (nog steeds) vlinders in mijn buik
 4. Ik zal er altijd voor je zijn
 5. Weet je wat mijn favoriete plek op deze wereld is? In jouw armen
 6. Ik ben zo ontzettend trots op alles wat jij doet
 7. Door jou voel ik mij compleet
 8. Zelfs helemaal niks doen is geweldig als ik het samen met jou doe

Geheime boodschap

En ook leuk, verras je partner met lieve woorden wanneer het niet wordt verwacht. Dan kan je dus willekeurig een appje sturen, maar dat is niet echt heel romantisch. Dus schrijf iets liefs op een briefje en verstop dit in een lunchtrommel, broekzak, jaszak of kledingla. Of plak een post-it met iets liefs aan de binnenkant van de keukenkastjes of op het stuur in de auto. Wedden dat je partner zo doorheeft hoeveel liefde je voor hem of haar voelt?!

Hoe zeg jij je partner het liefst dat je van hem/haar houdt?

https://blog.easytoys.nl/creatieve-manieren-om-ik-hou-van-jou-te-zeggen/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven