Standje van de maand: De Gedekte Tafel

Standje van de maand: De Gedekte Tafel

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

We hopen dat je trek hebt, want de tafel is gedekt! Deze maand hebben we een leuk en uitdagend standje voor je. De Gedekte Tafel is namelijk een standje waar de vrouw behoorlijk wat uithoudingsvermogen, kracht én flexibiliteit voor nodig heeft. Wil jij weten hoe jullie dit standje tot een smakelijk succes kunnen maken? Lees dan snel verder.

Seksstandje: De Gedekte Tafel

gedekte tafel

  • Categorie: Atletisch, vrouw-actief, uitdagend
  • Stimulatie: Vaginaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

Lieverd, het eten is klaar! Dit standje zorgt voor een heerlijk hapje, dat jij alleen maar hoeft te berijden, snap je? 😉 Zij neemt de brug positie aan, je weet wel van vroeger. Begin op je rug, leg je handen plat naast je hoofd en je voeten op de grond. En dan kost het je misschien wat moeite, maar probeer jezelf omhoog te krijgen! Daar kan je partner je natuurlijk bij helpen. En als je eenmaal staat, heb je het moeilijkste gehad.

“Een heerlijk hapje!”

Sextoys combineren met De Gedekte Tafel

De ontvangende partij heeft aan alleen positie houden al wel genoeg werk, laten we eerlijk zijn. Een zeer geschikte ’toy’ voor dit standje is dan ook een seksschommel! Want met een seksschommel kan je dit standje een stuk minder zwaar maken. Extra stimulatie kan het ook wat té intens maken, dus raden we voor dit standje een lekker glijmiddel aan zonder al te veel poespas!

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-maand-de-gedekte-tafel/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven