Own the play: The Final Chapter ๐Ÿ’–

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Vorig jaar namen wij jullie van april tot december mee op een heuze ontdekkingsreis in onze Playground. We begonnen met Solo Play in mei 2021 en eindigden in december met Party Play. Het was ons een waar genoegen om jullie mee te nemen tijdens dit jaar vol ontdekkingen, sexperimenteren en heel veel lol. We hebben alweer hele leuke nieuwe dingen voor jullie klaar staan, maar eerst blikken we nog even terug op afgelopen jaar.

Chapter One โ€“ Join the Play

Own the play: The Final Chapter ๐Ÿ’–

April 2021 โ€“ Join the Play

Alvorens we รฉcht van start gingen met de reis door Year of the Play, begonnen we in april met een leuke teaser. Met deze teaser maakten wij jullie alvast warm voor een jaar boordevol belevingen en ontdekkingen. Ga op zoek naar je eigen genot, behaal het hoogste niveau aan OOHโ€™s en AAHโ€™s en JA JAA JAAAโ€™S, beheers iedere rilling in jouw eigen lichaam of dat van je partner en word een beest in bed voor spetterend vuurwerk tussen de lakens. Ken jij deze teaser nog? ๐Ÿ˜

[embedded content]

Mei 2021 โ€“ Solo Play

In mei trappen we af met Solo Play. Mei is natuurlijk de welbekende masturbatiemaand, dus hoe konden wij ook anders dan meteen beginnen met een maand boordevol soloseks? Speciaal voor jou stond alles 31 dagen lang in het teken van Solo PLAY. Besteed extra veel aandacht aan selflove en plan uren vol me-time in! Geniet van Year Of The PLAY met de beste songs tijdens jouw Solo PLAY. Deze spannende lijst is samengesteld door EasyToys en onze volgers.

Juni 2021 โ€“ Summer Play

Oh those summer vibesโ€ฆ Het is juni en dat betekent dat de zomer begint! Ben jij klaar voor een hete zomer en stijgende temperaturen in de slaapkamer? Join the Summer PLAY en maak van juni een onvergetelijke maand vol spetterende en bovenal hete hoogtepunten.

Chapter Two โ€“ Discover the Play

Own the play: The Final Chapter ๐Ÿ’–

Juli 2021 โ€“ Vacay Play

Een nieuw hoofdstuk is aangebroken in the Year of the PLAY: Discover the PLAY. Dat betekent een zomervakantie geheel in het teken van samen ontdekken, spelen en (s)experimenteren. PLAY like youโ€™ve never PLAYed before en ervaar het รฉchte vakantiegevoel als een ware ontdekkingsreiziger tussen de lakens. Beleef jouw Vacay PLAY deze zomer maximaal sexy en creรซer de meest ultieme (thuis)vakantie vol waanzinnige hoogtepunten. Ontdek samen of solo tal van nieuwe plekjes, beleef onvergetelijk spannende momenten en verleg grenzen als nooit tevoren.

Augustus 2021 โ€“ Play Vibes

Feeling those PLAY Vibes? Wij wel! Daarom staat deze hele maand in het teken van heel veel fun, vrijheid en gezelligheid voor de maximale PLAY Vibes, waarmee je samen of alleen eindeloos veel spannends kunt ervaren en proeven. Ontdek, experimenteer en FEEL de PLAY Vibes: dans met elkaar, geniet met elkaar en vier jullie seksualiteit en vrijheid, tijd om het er eens even goed van te nemen. Gooi die wilde haren los en letโ€™s go!

โ€œPLAY Vibes: dans met elkaar, geniet met elkaar en vier jullie seksualiteit en vrijheid, tijd om het er eens even goed van te nemen.โ€

[embedded content]

September 2021 โ€“ Discover the Playground

Deze maand is het tijd om te ontdekken รฉn terug te blikken op de afgelopen paar chapters. Heb jij al ontdekt waar jij nou die heerlijke hoogtepunten van krijgt? Of ben jij voorlopig nog niet klaar met deze sexy ontdekkingsreis? Omarm jouw speelsheid en maak jouw stoutse dromen werkelijkheid. Verras jezelf, partner, geliefde of scharrel met een (toy)box vol spannende nieuwe technieken, tools, tips en tricks: Itโ€™s time to Discover the PLAYground!

Chapter Three โ€“ Experience the Play

Own the play: The Final Chapter ๐Ÿ’–

Oktober 2021 โ€“ Role Play

We dagen je uit om de beste versie van jezelf te zijn. Of dat nu liefdevol, zorgzaam en zacht is of juist hard, experimenteel en dominant; Jij mag iedere rol spelen die je wil. Maar welke rol je ook speelt, blijf altijd dicht bij je meest sexy zelf. Dus ga je gang en pak uit! Of dat nu betekent dat je je eens lekker gaat verkleden, even helemaal geen kleding aantrekt of je juist hult in je meest comfy huispak, doe lekker wat bij jou past! Letโ€™s mix them sexy roles up en ervaar jouw beste zelf. Tijd voor Role PLAY: Wees wie jij wil zijn, maar omarm iedere rol die je speelt.

โ€œGa je eens lekker verkleden, trek helemaal geen kleding aan of hul jezelf in je meest comfy huispak.โ€

November 2021 โ€“ Single Play

Ben jij vrijgezel? Kroon jezelf dan tijdens deze maand tot single van het jaar! ๐Ÿ‘‘ Single voelen gaat over het voelen van je vrijheid en je eerste en meest bijzondere liefde: de liefde voor JOU. Verleid en trakteer jezelf met niets anders dan het beste, want deze maand draait helemaal om wat JIJ wilt. Maak van je Single PLAY een happy PLAY en ervaar de ware betekenis van verliefd op jezelf worden.

[embedded content]

December 2021 โ€“ Party Play

December, misschien wel de lekkerste maand van het jaar. Want met de gezelligheid van kerst en het enorme feest met oud en nieuw, kunnen we december eigenlijk het beste omschrijven als รฉรฉn groot feest. Dit jaar wordt het feest nog mooier of beter gezegd, nog spannender. Want dit is the Year of the Play, en hoewel er nog flink wat themaโ€™s aankomen ben je al aardig op weg om een enorme sex legend te worden. Tijd om er een schepje bovenop te doen, want tijdens de december Party PLAY maand maken we het allemaal net wat spannender. Het is tijd om extra uit te pakken. Het maakt niet uit of je er alleen een enorm feest van maakt of met zโ€™n tweeรซn de slingers ophangt; dit is hรฉt moment om er ook in de slaapkamer een extra groot feest van te maken.

Wat was jouw favoriete PLAY maand?

https://blog.easytoys.nl/own-the-play-the-final-chapter/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven