Body jewels: dé zomertrend van 2022

Body jewels: dé zomertrend van 2022

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Heb jij ze al voorbij zien komen? Die sexy, maar toch ook elegante body jewellery (ofwel lichaamssieraden) bij een bikini? Wil jij je lichaam deze zomer extra laten stralen, dan zijn deze body jewels van Otazu een perfecte aanvulling op jouw strandoutfit of lingerie.


body jewelsbody jewels

Coco Gold Plated Tailleketting met Swarovski Kristal

Deze gouden belly chain trekt op subtiele wijze alle aandacht naar jouw mooi gevormde taille! De ketting is gemaakt van messing, met een plating van 24 karaat goud, en voorzien van een sprankelend Swarovski kristal.

 • Handgemaakt en uniek ontwerp
 • Verstelbare sluiting
 • Goed te combineren
body jewelsbody jewels

Imelda Gold Plated Enkelketting Met Swarovski Kristal

Maak jouw zomeruitstraling af met een luxe enkelbandje van Otazu. Een mooi alternatief of juist toevoeging op de bovenstaande tailleketting, gemaakt van messing, een plating van 24 karaat goud en een Swarovski kristal.

 • Handgemaakt en uniek ontwerp
 • Verstelbare sluiting
 • Perfect om te geven of te krijgen

Bekijk ook: Body jewels van Petits Joujoux

body jewelsbody jewels

body jewelsbody jewels

Judy Gold Plated Bodyketting met Swarovski Kristal

Steel de show met deze opvallende, maar toch ook stijlvolle body chain. Deze prachtige ketting, gemaakt van messing en voorzien van een 24 karaat gouden plating en schitterend Swarovski kristal, draag je om je hals en bovenlichaam.

 • Handgemaakt en uniek ontwerp
 • Verstelbare sluiting
 • Opvallend Swarovski kristal
body jebody je

Audrey Rhodium Plated Armband Met Swarovski Kristal

Is een gouden ketting iets te prominent? Dan is deze classy, zilveren armband en ring misschien wel wat voor jou. Het is voorzien van een beschermende Rhodium plating en druppelvormig Swarovski kristal. Daarnaast valt deze met vrijwel elke outfit te combineren!

 • Handgemaakt en uniek ontwerp
 • Verstelbare sluiting
 • Kleur: zilver

Bekijk ook: Nog meer body jewellery

https://www.clubleduc.nl/body-jewels-de-zomertrend-van-2022/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven