Standje van de maand: Squat Goals

Standje van de maand: Squat Goals

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Nee, het is geen typefout. We hebben het niet over ‘squad goals’ in dit artikel, maar echt over squatten! Je weet wel, die sportoefening. Het standje van deze maand is ietwat atletisch, maar als jij en je partner dit standje kunnen klaarspelen, dan is dit echt #couplegoals. Lees snel verder om meer te ontdekken over dit standje.

Seksstandje: Squat Goals

standje

  • Categorie: Achterlangs, vrouw-actief, man-actief
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Moeilijk
  • Variatie: Hefboom Doggy

Hoe

Drop it to the floor! Tijd voor de booty shake, omlaag, omlaag, omlaag…. Ah, over deze positie wordt veel gezongen in R&B en rapnummers. Voor dit standje moet de vrouw, inderdaad; omlaag. Zij maakt de diepste squat die ze ooit in haar leven gemaakt heeft. Zo laag dat ze op haar handen kan steunen. Maar, maak je geen zorgen over je balans. Je kan namelijk niet achterover vallen, want… daar is de penis van je partner om je op te vangen 😋

Hij neemt op zijn knieën plaats achter haar en houdt haar stevig vast. Zowel hij als zij kunnen het ritme en de diepte bepalen. Dit standje is echt wel anders dan de normale Doggy, omdat zij met veel meer gewicht tegen hem aanleunt en haar bekken omlaag gekanteld heeft. Zo raakt hij haar op een ander plekje! Ook voelt deze positie nóg dierlijker aan, omdat zij op all fours staat.

“Deze positie voelt nóg dierlijker aan, omdat zij op all fours staat.”

Sextoys combineren met Squat Goals

Soms is less more. En dat geldt ook voor dit standje. Focus op jullie beestachtige connectie en geniet van elkaar. Gebruik een lekker glijmiddel zodat het allemaal nog soepeler gaat. En heeft hij een hele grote penis? Dan kan de penetratie misschien iets té diep zijn in deze positie, maar daar is een oplossing voor: namelijk de Ohnut Bufferringen! Deze brengt hij aan om zijn penis zoals een cockring, maar omdat ze breed zijn zorgen ze ervoor dat hij minder diep kan penetreren.

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-maand-squat-goals/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven