Prostaatmassage: de mannelijke g-spot vinden en verwennen

Prostaatmassage: de mannelijke g-spot vinden en verwennen

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Heb jij weleens gehoord van een prostaatmassage? Misschien ben je er al een tijdje erg nieuwsgierig naar, misschien denk je dat het niks voor jou is. Maar geloof ons: een orgasme door prostaat stimulatie is ontzettend lekker! In dit artikel leggen wij uit hoe jij jezelf of je partner kan verwennen met een heerlijke p-spot massage!

De prostaat: de mannelijke g-spot

Jarenlang hebben zowel vrouwen- als mannentijdschriften geschreven over de vrouwelijke g-spot en waar je deze kunt vinden. Maar nu is het de hoogste tijd om ook de mannelijke p-spot eens in de schijnwerpers te zetten! Voor een heerlijk, intens en meervoudig orgasme, zou iedereen moeten weten hoe je een prostaat moet stimuleren.

Voordat we verder de diepte in gaan, moet je weten waar je mee te maken hebt! In wetenschappelijke termen: de p-spot is de prostaatklier. Deze ligt tussen de anus en het scrotum in. Alle zenuwbanen die zorgen voor zijn erecties, orgasmen en zaadlozingen komen hier samen. De prostaatklier zorgt voor het aanmaken en vervoeren van zaadvocht.

Door de klier van binnenuit te masseren, kunnen mannen een intens orgasme ervaren. Deze voelt vaak ook nog eens een stuk heftiger aan dan een normaal orgasme. Daarnaast is het legen van de prostaat hartstikke gezond! Wanneer het zaadvocht in de prostaat niet regelmatig wordt vrijgegeven kunnen bacteriën zich gaan ophopen. Door de prostaat regelmatig te masseren voorkom je dit en houd je de klier in goede conditie!

Het masseren van de prostaat, ook wel het ‘commandocentrum’ genoemd, geeft jou de volledige controle en zorgt dat jouw man in de zevende hemel is, door een krachtig en adembenemend orgasme… of drie. Ja, dat heb je goed gelezen, soms kan stimulatie van de prostaat zo krachtig zijn dat het niet ongebruikelijk is dat hij een meervoudig orgasme beleeft. Maar laten we nog niet te ver op de zaken vooruit lopen.

mannelijke g-spot

Hoe vind je de P-spot?

prostaat

We hebben je al verteld dat je de prostaatklier tussen zijn scrotum en anus kunt vinden. Op ongeveer 5 cm diepte is aan de buikzijde een verhard stukje, ter grootte van een walnoot te voelen. Hier bevindt zich de prostaat. De prostaat ligt in een uiterst gevoelig gebied, waar verschillende zenuwuiteinden samenkomen. Deze zenuwen reguleren onder andere de bloedtoevoer naar de penis en het orgasme.

Hoe stimuleer je de prostaat?

Je hebt de prostaat gevonden, hoe nu verder? De prostaat laat zich het makkelijkst masseren in een liggende positie. Laat hem op zijn rug op bed liggen met de knieën een beetje omhoog. Breng voorzichtig je vinger naar binnen en beweeg deze richting zijn navel. Wanneer je een kleine verdikking voelt, weet je dat je de prostaat hebt bereikt! Masseer zijn prostaat zachtjes om hem te laten wennen aan het gevoel. Onthoud dat de zenuwuiteinden supergevoelig zijn, dus wees voorzichtig, vooral in het begin. Breng indien nodig steeds glijmiddel aan. Wanneer hij geniet van deze sensatie, kun je de druk een beetje opvoeren.

“Onthoud dat de zenuwuiteinden gevoelig zijn, dus wees voorzichtig in het begin”

Wanneer je liever niet je vingers gebruikt, kun je een prostaatspeeltje gebruiken, zoals een prostaat dildo of een prostaat vibrator. Denk eraan om altijd voldoende (anaal) glijmiddel te gebruiken.

Prostaat stimulators

Speciaal voor jou hebben we een aantal van de beste prostaat stimulators op een rijtje gezet:

Anal Probe Prostaat Dildo no. 2

De Anal Probe Prostaat Dildo no. 2 heeft een elegant design en is gemaakt van zijdezacht siliconen materiaal. Perfect en makkelijk om te gebruiken dus! De dildo is voorzien van een gebogen top en is bovendien buigzaam, waardoor jouw prostaat en anus optimaal gestimuleerd kunnen worden. En wist je dat je deze dildo aan beide kanten kan gebruiken? Aanrader dus!

Dildo Gebogen Prostaat Dildo met Handvat

Ben je op zoek naar een speeltje dat speciaal ontworpen is voor het stimuleren van jouw prostaat? Dan is de Gebogen Prostaat Dildo met handvat precies wat je nodig hebt. Het handvat zorgt ervoor dat je op een makkelijke en comfortabele manier de dildo kan inbrengen en bewegen. En niet alleen jouw prostaat wordt door de gebogen bolvormige top goed geprikkeld, ook het perineum wordt uitgebreid verwend met dit speeltje dankzij het extra gebogen detail.

Lelo – Prostaat massager

Deze siliconen prostaat vibrator is uitgevoerd met een extra arm die op het perineum komt te liggen. Met zijn invoerdiepte van 10 cm is deze vibrator aan de kleine kant, uitstekend voor beginners dus! De vibrator is waterproof en kan met behulp van een USB-kabel worden opgeladen. Daarnaast is hij voorzien van 6 verschillende vibratiestanden.

Dynamic Duke Prostaatvibrator

De iconische Dynamic Duke Prostaatvibrator is een must-have voor alle liefhebbers van prostaat stimulatie! De krachtige vibraties van dit speeltje zorgen voor een ongekend optimale stimulatie van zowel jouw prostaat als het perineum. De vibrator heeft een buigzaam model en is voorzien van zachte siliconen. Wedden dat dit comfortabele speeltje jou binnen no-time tot een waanzinnige climax brengt?

Bekijk ook:

Heb jij ervaringen met het geven of het ontvangen van een prostaat massage? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!

https://blog.easytoys.nl/het-genot-van-prostaatmassage-de-mannelijke-g-spot/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven