De 10 leukste toys om mee te nemen naar een festival!

De 10 leukste toys om mee te nemen naar een festival!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De zomer is inmiddels al een poosje begonnen en het festival seizoen is daarmee geopend! Dansen op je favoriete muziek, een verfrissend drankje in je hand en omringt door dierbare vrienden; de hele vibe rondom een festival is gewoonweg heerlijk. Maar wist je dat je jouw festivalbezoek nóg leuker kan maken? Met een festival-proof toy op zak kan jouw dag echt niet meer stuk. Wij zetten de 10 beste festival toys voor jou op een rij.

Crave – Vibrator Ketting

Ook zo’n last van outfit stress alvorens je naar een festival gaat? Say no more! Met deze ketting is jouw outfit sowieso fantastisch. Jij steelt niet alleen de show met deze prachtige classy ketting; hij brengt ook nog eens een heel spicy geheim met zich mee. Het hangertje van de ketting is namelijk ook een bullet vibrator! Deze heeft 4 krachtige vibraties en zo kun jij overal genieten van een heerlijke stimulatie.

“Jij steelt niet alleen de show met deze prachtige classy ketting; hij brengt ook nog eens een heel spicy geheim met zich mee.”

Ultiem Verlangen – Plezier onderweg

Ben jij wel in voor een spannend spelletje voor onderweg? Dan is Ultiem Verlangen – Plezier Onderweg perfect voor jou en je partner! Ultiem Verlangen kun je natuurlijk ook thuis spelen, maar dit spel neemt je mee op een seksuele ontdekkingsreis vol spannende momenten. De vragen en opdrachten die je in dit spannende spel zal tegenkomen gaan net wat verder dan die in een gewoon spelletje. Verras jezelf en je partner en geniet van een heerlijke reis!

Lelo – Lily 2

De Lily 2 van Lelo is niet alleen perfect om mee te nemen door haar compacte formaat, het design zou ook zo maar doorkunnen als beauty blender! Niemand die jou dus zal betrappen op jouw spannende intenties wanneer jij er uit wordt gepikt voor een tassencontrole. De kleine vibrator is geschikt voor vrouwen en koppels in elke samenstelling. Lily is uitermate geschikt voor externe stimulatie van de meest gevoelige plekjes zoals de clitoris en de tepels. De vibrator is voorzien van 8 verschillende standen en patronen en heeft een heerlijke chocoladegeur.

“Niet alleen perfect om mee te nemen door haar compacte formaat, het design zou ook zo maar doorkunnen als beauty blender!”

Rose – Lipstick vibrator

Hèhè, als deze niet in de lijst zou staan zou dat wel echt een ontzettend gemiste kans zijn. Geef toe; als jij niet beter wist, had je vast niet geweten dat dit een vibrator is. Deze undercover mini vibrator neem je gewoon overal mee naar toe! Niemand die merkt dat jij een vibrator bij je hebt. Welke kleur kies jij? Roze, rood of ga jij voor orgastische regenbogen?
 
 
 
 


De 10 leukste toys om mee te nemen naar een festival!

PDX Elite – Masturbator

Niet dat je per se een JBL box nodig hebt op een festival, maar deze lijkt er behoorlijk op en daarom is ‘ie volgens ons perfect om mee te nemen. Daarnaast heeft deze ‘JBL Speaker look-a-like’ ook nog eens een handsfree functie, dus jouw handjes kunnen gewoon lekker de lucht in. Hij heeft een sterke zuigkracht, stimulerende noppen die zich opwarmen naar jouw lichaamstemperatuur en een duwkracht met zuigerwerking. Genieten geblazen dus!

“Deze masturbator is een echte JBL Speaker look-a-like en daarom is ‘ie volgens ons perfect om mee te nemen.”

Vita – Kegelballetjes

Zijn deze kegelballetjes niet cute? 😍 Hang er een aan je sleutelbos en niemand heeft in de gaten dat jouw leuke sleutelhanger eigenlijk heel andere doeleinden heeft. Kegelballetjes kan jij gebruiken voor het trainen van je bekkenbodemspieren. Getrainde bekkenbodemspieren kunnen helpen bij het tegengaan van ongewenst urineverlies en helpen jou aan een intenser orgasme.

Pantyrebel – Vibrerende slip

Ja, deze kan natuurlijk absoluut niet ontbreken in deze lijst! Met het vibrerende ondergoed van Pantyrebel is jouw festival sowieso niet saai. Geef de afstandsbediening aan een van je vrienden of je partner en geniet van clitorare stimulatie zó vanuit jouw favoriete slip. Naast een slip kan je ook nog kiezen voor een boyshort, tanga en string.

“Deze masturbator is een echte JBL Speaker look-a-like en daarom is ‘ie volgens ons perfect om mee te nemen.”

Lelo – Reinigingsspray

Ook op een festival is hygiene méér dan belangrijk! Deze kon dus niet ontbreken in de lijst. Toys moeten schoon zijn om down there vervelende infecties te voorkomen. Met deze spray hoef jij niet urenlang in de rij te staan bij de dixi’s om jouw toy te reinigen met wat water. Nee hoor! Met deze spray bij de hand weet je zeker dat jouw toys helemaal schoon weer terug mee naar huis gaan.

Svakom – Phoenix

Rise like a phoenix! Met deze toy van Svakom gaat dat sowieso lukken! Het dikkere gedeelte draag je vaginaal en het andere uiteinde leg je op de clitoris zodat een intens orgasme niet lang op zich zal laten wachten. Dankzij de FeelConnect 3 app kan jij jouw toy laten besturen van over de hele wereld! Vet toch?

“Rise like a phoenix!”

Het is moeilijk kiezen, maar welke toy uit deze lijst durf jij wel mee te nemen naar jouw volgende festival?

https://blog.easytoys.nl/de-10-leukste-toys-om-mee-te-nemen-naar-een-festival/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven