Standje van de maand: De Vurige Flamingo 🦩

Standje van de maand: De Vurige Flamingo 🦩

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! Deze maand hebben wij een standje dat geschikt is wanneer het erg warm is! Er is namelijk weinig huid-op-huid contact, maar jullie kunnen elkaar wel aankijken voor intiem oogcontact. Lees snel verder om meer te leren over het seksstandje van deze maand: De Vurige Flamingo🦩

Seksstandje: De Vurige Flamingo

seksstandje

  • Categorie: Staand, face-to-face
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld
  • Variatie: Legs in the air

Hoe

Voor dit standje leunt zij tegen een kast, de bank, het aanrecht, een muur… het maakt eigenlijk helemaal niet uit, zolang het maar stevig is. Hij neemt plaats achter haar. Zij slaat haar rechterbeen om zijn rechterheup en draait met haar gezicht naar hem toe. Hij pakt haar been vast en tilt zijn eigen rechterbeen op. Niet omdat hij graag op een flamingo wil lijken, maar omdat hij zo makkelijk dieper kan stoten. En voor je het weet staan jullie beiden op één been in vuur en vlam! Twee vurige flamingo’s dus 🔥

Er is bij dit seksstandje weinig huid-op-huid contact. Dat is iets minder intiem, maar zorgt er ook voor dat het minder warm is dan een standje waar jullie lijven tegen elkaar aan plakken! Heel fijn dus op een hele hete, zwoele zomeravond. Om het toch intiemer te maken, kunnen jullie elkaar diep aankijken.

“Niet omdat hij graag op een flamingo wil lijken, maar omdat hij zo makkelijk dieper kan stoten.”

Sextoys combineren met De Vurige Flamingo

Een duo vibrator is perfect om dit standje nog een beetje extra te geven! Misschien vind je dit iets te lastig, want je moet wel even zoeken naar de juiste positionering. Maar dan kan je ook gaan voor een vibrerende cockring met een uitstekend deel dat de clitoris stimuleert. Omdat jullie een beetje schuin staan, moet je ook hier even kijken hoe je deze het beste kan dragen, maar als je daar eenmaal uit bent, zal het heerlijk zijn!

Wat vind jij van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-maand-de-vurige-flamingo/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven