De EasyToys Afterparty: shake it up bij het Milkshake festival!

De EasyToys Afterparty: shake it up bij het Milkshake festival!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De EasyToys Afterparty: shake it up bij het Milkshake festival!

EasyToys stond dit jaar op het Milkshake Festival! 🥤🌈 Wat hebben we het naar ons zin gehad op dit spectaculaire feest. Met de ‘niks moet, alles mag’ mentaliteit bouwt Milkshake elk jaar weer een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker. Als toch wel één van de mooiste festivals in Amsterdam konden wij het natuurlijk níet missen. We hebben onze EasyToys Goodies ingeladen om op 30 en 31 juli de muziek en diversiteit te vieren!

Een festival dat voor opschudding zorgt

Milkshake Festival is een dancefestival dat elk jaar opnieuw laat zien dat entertainment, muzieksmaak, kledingkeuze en status niks te maken hebben met seksualiteit. Het is een feest waar respect, vrijheid, liefde, tolerantie én plezier voorop staan en waar niet in hokjes wordt gedacht. Iedereen is uniek en dat wordt onvoorwaardelijk gevierd.

Wij waren als trotse sponsor aanwezig bij de 2022 editie en wat hebben we genoten! ❤ We hebben samen met onze presentatrice Julia Sinning mensen uitgedaagd om de stoute sokken aan te trekken en the Beast te betreden. Want zonder de beruchte EasyToys sokken kwam je de stormbaan niet op. De festivalbezoekers werden door Julia, maar ook door elkaar uitgedaagd om mee te doen aan juicy challenges over seks, relaties en toys, want laten we eerlijk zijn: hier zijn geen taboes! De 2022 editie was meer dan geslaagd en wie weet zien we je volgend jaar?

” Iedereen is uniek en dat wordt onvoorwaardelijk gevierd!”

De EasyToys Afterparty! 🎉

Ben je benieuwd naar al die leuke challenges? Ga dan naar onze Instagram of TikTok pagina’s om deze video’s te bekijken. 👀 En heb jij Milkshake gemist of wil jij nog even die heerlijke vibe van het festival herbeleven? Check onze aftermovie!

[embedded content]

Ben jij bij de volgende editie? 🌈

https://blog.easytoys.nl/de-easytoys-afterparty-shake-it-up-bij-het-milkshake-festival/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven