Toy van de maand: 14 Days of Love Box

Toy van de maand: 14 Days of Love Box

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Toy van de maand: 14 Days of Love Box

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie. Het is bijna Valentijnsdag, dus delen we een geweldig valentijnscadeau voor jou en je partner: de Loveboxxx – 14 Days of Love cadeauset!

Meer over dit verrassende pakket

  • Romantische cadeauset
  • Met 14 vakjes
  • Bevat toys en accessoires
  • Perfect voor koppels
  • Uniek cadeau
  • Kleur: Rood

Mag de romantische sfeer rondom Valentijnsdag van jou nog wel wat langer duren? Of vind je dat het jaar nogal traag op gang komt en kan jullie seksleven wel een boost gebruiken? Met de 14 Days of Love Box kun je daarvoor zorgen!

“Wanneer jullie graag verschillende toys willen uitproberen, biedt Loveboxxx de oplossing!”

Met de unieke sextoys en accessoires in dit pakket wordt jullie avond met z’n tweetjes niet alleen spannender, maar natuurlijk ook een stuk intiemer! Deze zijn verspreid over 14 vakjes. Zo kun je 14 dagen lang één vakje openmaken… of natuurlijk gewoon alles in één keer 😉

Winnen!?

We hebben goed nieuws voor jou. Je maakt namelijk kans op de Loveboxxx – 14 Days of Love Box door te reageren** op dit artikel. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan de winactie. It’s that simple!

Ik wil de 14 Days of Love Box in huis hebben, want…

*= Je kunt meedoen tot maandag 20-02-2023 om 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen deze via e-mail. Vul daarom een juist e-mailadres in tijdens het reageren.

https://blog.easytoys.nl/toy-van-de-maand-14-days-of-love-box/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven