De 10 mooiste bustier en korset items

De 10 mooiste bustier en korset items

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De 10 mooiste bustier en korset items

Wil je net dat beetje extra aan jouw lingerie setje toevoegen? Of zoek je juist een item dat je makkelijk met je outfit kunt combineren? Bustiers en korsetten zijn sexy lingerie items, waar je je elegant en comfortabel in voelt. Ja, comfortabel! Welke bustier of korset hangt straks in jouw kledingkast?

Alles behalve vervelend en oncomfortabel

Als we denken aan een bustier of vooral aan een korset, dan denken we toch al gauw aan een vervelend strak kledingstuk waar je geen  adem in kunt halen. We hebben allemaal wel eens een scène gezien, waarin een korset zodanig strak wordt getrokken dat de adem van de actrice wordt ontnomen. Nou, dat is juist niet de bedoeling! Het is een mooie en sexy toevoeging aan jouw lingerie collectie. Geef jezelf een boost van zelfvertrouwen of verras je partner, en dan zijn oncomfortabele situaties snel vergeten.

1. Luxe Bustier Arianna

Deze luxe Arianna bustier kun je eigenlijk niet onder je kleding verstoppen. Met extravagante details in klassiek zwart en bordeauxrode kleuren is de bustier een must-have voor in je collectie. Wil je je outfit een sensuele twist geven? Combineer de bustier met je favoriete outfit.

2. Belovya Korset

Oh, wat houden we van rode lingerie. ❤ Dit elegante Belovya korset van Obsessive komt inclusief string. Jouw avonden worden romantisch en passioneel als je jouw sexy kant onthult met dit setje.

3. Kanten Jarretelkorset Met Wetlook Details

Wetlook én lace? Veeg ons maar op. Dit zwarte korset combineert kant en uitdagend wetlook voor een unieke look, die zowel jou als jouw partner compleet omverblaast. Combineer dit korset met een bijpassende string en een paar sexy kousen om het helemaal af te maken.

4. Luxe bustier Camila

De luxe Camila bustier is een cadeautje voor jezelf. De luxe goudkleurige accenten maken de bustier onweerstaanbaar en jij ziet er gegarandeerd prachtig en sexy in uit. Ga je naar een feestje of festival in de zomer? Dan ben jij met deze bustier het stralende middelpunt.

5. Exclusieve Set Hima

Deze exclusieve Hima set bevat een prachtig korset gemaakt van tijdloos imitatieleer en een bijpassende string. Voeg zelf je favoriete stockings toe om de set af te maken en je weet dat niemand nog deze boost van zelfvertouwen af kan nemen.

6. Zipper Bustier

Deze Zipper bustier is gemaakt van elastisch wetlook materiaal en hét perfecte item om met jouw alledaagse outfit te combineren. De set komt met een bijpassende string en zowel de string als de bustier hebben een stoere rits aan de voorkant, die een wereld voor je open laten gaan. Wie ga jij verleiden in dit setje?

7. Luxe Bustier Giulia

Als je het over de perfecte combinatie van sensueel en stoer hebt, dan heb je het over de luxe Giulia bustier. Deze bustier is gemaakt van zacht imitatieleer, heeft een sexy achterkant en een decoratief stukje broderie aan de onderkant.

8. Luxe Jarretel-korset Editya

Met de Editya jarretel-korset kom je het dichtst bij het échte korset gevoel. Gelukkig hoef je geen touwtjes aan de achterkant aan te trekken, want dit korset komt gewoon met een haakjessluiting. Het is een strapless model dat tot je heupen valt om jouw te hullen in mooi kant. De jarreltelbandjes zijn afneembaar, dus je kunt dit korset ook heel makkelijk combineren met je favoriete jeans of rokje.

9. Varella Korset

Oeh la la, met dit Varella korset laat je niks aan de verbeelding over. Het korset komt met een bijpassende string en je kunt zelf nog je favoriete paar stockings toevoegen om de outfit compleet te maken. Sensueel en sexy voor een spannend avondje alleen of met je partner.

10. 2-delige Set Seryna

Deze elegante en stijlvolle Seryna jarretelset is onmisbaar in jouw kledingkast. De elegante voorkant maakt jouw figuur nóg mooier en de kanten achterkant geeft de finishing touch die je nodig hebt. Geef je dagelijkse outfit een unieke twist of verras je partner tijdens jullie date night. Jij hebt de touwtjes in handen in de juiste lingerie. 😉

Wat is jouw favoriete bustier en/of korset? Laat het weten in de reacties!

https://clubleduc.nl/de-10-mooiste-bustier-en-korset-items/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven