Toy van de maand: Boners Penispomp No. 1 + WINACTIE

Toy van de maand: Boners Penispomp No. 1 + WINACTIE

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Toy van de maand: Boners Penispomp No. 1 + WINACTIE

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie! Deze keer hebben we iets leuks voor de mannen, namelijk de Boners Penispomp No. 1! Heb jij altijd al een grotere penis willen hebben en meer willen genieten van je erectie? Dan moet je zeker even verder lezen. 

Meer over deze veelzijdige pomp!

  • Voor een grotere penis
  • Hardere erectie
  • Met knijpbal & ontluchtventiel
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Makkelijk schoon te maken

Met de Boners Penispomp No. 1 zorg jij ervoor dat je een grotere en hardere erectie krijgt, zodat je echt alles uit jouw seksuele avonturen kunt halen. Niet alleen na, maar ook tijdens het gebruik van de pomp ervaar je genot dankzij het zuigende effect. Dit maakt de pomp ook geschikt voor masturbatie. Daarnaast is het een ideaal hulpstuk voor mannen die moeite hebben een erectie te krijgen of te behouden.

Een penispomp zorgt ervoor dat bloedvaten in de schacht van je penis wijder worden. Hierdoor stroomt er meer bloed in de zwellichamen en wordt de penis groter.

De Boners Penispomp No. 1 is eenvoudig te gebruiken. Breng wat glijmiddel aan op de opening van de pomp en/of de penis zelf. Laat je penis in de cilinder glijden en druk de penispomp stevig tegen je lichaam aan, zodat er geen lucht kan ontsnappen. Gebruik daarna het handpompje om een vacuüm in de cilinder te creëren en zie je penis groeien! Gebruik de pomp nooit langer dan 20 minuten om schade te voorkomen.

Wil je je erectie langer behouden? Doe dan een cockring rond de opening van de penispomp en gebruik de pomp zoals aangegeven. Laat de pomp op zijn plek zitten en rol de cockring vervolgens van de opening van de pomp af rond de basis van de penis. Pas als de cockring op zijn plek zit, verwijder je de pomp. Nu kun je genieten van een langdurige en harde erectie!

Winnen?!

We hebben goed nieuws voor jou.  Je maakt namelijk kans op de Boners Penispomp No. 1 door te reageren** op dit artikel. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan de winactie. It’s that simple!

Ik wil Boners Penispomp No. 1 in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot maandag 20-3-2022 om 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen deze via e-mail. Vul daarom een juist e-mailadres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

https://blog.easytoys.nl/toy-van-de-maand-boners-penispomp-no-1/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven