Toy van de maand: Tenga Egg & LUV EGG + Winactie

Toy van de maand: Tenga Egg & LUV EGG + Winactie

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Toy van de maand: Tenga Egg & LUV EGG + Winactie

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende of bijzondere toy met jullie! Deze maand hebben we niet één, maar twee toys om te bespreken! En beiden zijn ze heerlijk in paas-thema! Lees snel verder om meer te ontdekken over deze spannende eitjes…

Meer over de LUV EGG!

 • Perfect voor partners
 • Met draadloze afstandsbediening
 • Krachtige vibraties
 • 10 standen
 • Waterproof
 • Oplaadbaar
 • Ook geschikt voor beginners
 • Kleur: Groen

Het is deze maand Pasen, dus natuurlijk kozen we voor een bijpassende toy van de maand! De LUV EGG is een eitje om op een hele spannende plek te verstoppen…

Dit vibratie-eitje met afstandsbediening is leuk voor singles én voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een spannend speeltje dat je ook goed buiten de slaapkamer kan gebruiken. Het eitje is gemaakt van zacht siliconen en een mooie pastelkleur groen. Dit materiaal is veilig voor je lichaam en voelt erg fijn aan. Het eitje heeft een klein formaat waardoor het ook voor de beginner fijn te dragen is. Door het siliconen koordje hoef je ook niet bang te zijn dat het een oneindige zoektocht wordt, je kan het eitje namelijk makkelijk verwijderen.

“Voor iedereen die op zoek is naar een speeltje dat je ook buiten de slaapkamer kan gebruiken.”

De LUV EGG heeft een extra krachtige motor met 10 vibratiestanden. Hoewel de meeste eitjes worden gebruikt om vaginaal in te brengen, kan je het ook heel goed gebruiken voor uitwendige stimulatie van bijvoorbeeld de tepels of clitoris! Het eitje is waterproof, oplaadbaar en kan gebruikt worden in combinatie met glijmiddel op waterbasis. De afstandsbediening werkt op 1 x CR2032 batterij die erbij geleverd wordt.

Meer over de Tenga Wonder Stud!

 • Voor eenmalig gebruik
 • Intense massage
 • Zeer flexibel materiaal
 • Bijzonder fijne structuur
 • Perfect voor beginners
 • Inclusief glijmiddel

Je wint niet één, niet twee, maar drie Tenga Egg varianten! Je krijgt er namelijk ook de Wonder Curl en de Wonder Wind bij. De Tenga Eggs zijn namelijk voor eenmalig gebruik, maar wij weten nu al dat jij meer wil na één keer proberen! De eitjes zijn heel flexibel en hebben allemaal een unieke geribbelde structuur vanbinnen. Je schuift het eitje om je penis en door heen en weer te bewegen zal je verwend worden door een heerlijke stimulatie. Aftrekken is nooit meer hetzelfde als jij een Tenga Egg hebt geprobeerd!

Winnen?!

We hebben goed nieuws voor jou. Je maakt namelijk kans op de Tenga Egg set of de LUV EGG door te reageren** op dit artikel. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan de winactie. It’s that simple! Geef in je reactie even aan of meedoet voor de Tenga eggs of voor de LUV EGG.

Ik wil de Tenga Eggs/ LUV EGG in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot maandag 17-4-2022 om 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen deze via e-mail. Vul daarom een juist e-mailadres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

https://blog.easytoys.nl/toy-van-de-maand-tenga-egg-luv-egg/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven