Jouw geboortebloem en bijpassende lingerie! 💐

Jouw geboortebloem en bijpassende lingerie! 💐

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Jouw geboortebloem en bijpassende lingerie! 💐

Sterrenbeelden? Die kennen we zo langzamerhand wel. Maar bij elke maand hoort ook een geboortebloem en elke geboortebloem heeft weer een eigen betekenis! Ontdek gauw wat de verschillende geboortebloemen symboliseren én welke lingerie perfect bij jou past.

Januari: de anjer

Jouw geboortebloem is… de anjer! Een veelzijdige bloem die in vele kleuren voorkomt, van donkerrood tot diep paars en zuiver wit. De anjer symboliseert hartstocht, passie en avontuur. Voor lingerie die past bij deze geboortebloem zou je kunnen denken aan rode of roze lingerie, om jouw lust en verlangen mee uit te drukken.

Lingerie voor de anjer

Februari: de iris

Jouw geboortebloem is… de iris! De iris is een prachtige bloem die symbool staat voor vertrouwen, wijsheid en sterke communicatie. Ook deze bloem komt in verschillende kleuren voor, maar de gele en blauwe varianten zijn het meest bekend. Met een blauw lingeriesetje met kanten details straal je kalmte en elegantie uit. Nog meer indruk maken? Vul jouw setje aan met een schitterende body jewel!

Lingerie voor de iris

Maart: de narcis

Jouw geboortebloem is… de narcis! Deze witte bloem staat in het teken van trots, zelfliefde en wedergeboorte. Je kent hem ongetwijfeld in het geel, maar hij is er ook in het wit, oranje en roze. Is de narcis jouw geboortebloem, dan zou lichtgekleurde lingerie jouw lichaam het mooist accentueren! Je zou je zelfvertrouwen ook kunnen benadrukken door lingerie te combineren met je alledaagse outfit.

Lingerie voor de narcis

April: het madeliefje

Jouw geboortebloem is… het madeliefje! Een bescheiden bloem die symbool staat voor zuiverheid, geduld en trouwe liefde. Is het madeliefje jouw geboortebloem, dan wil je een setje met een zachte, niet al te gecompliceerde uitstraling. Denk aan een wit of pastelgekleurd setje, zoals een romantische body of charmante babydoll.

Lingerie voor het madeliefje

Mei: het lelietje-van-dalen

Jouw geboortebloem is… het lelietje-van-dalen! Rinkelt er al een belletje? De klokvormige bloem staat in het teken van jeugdigheid, oprechtheid en geluk. Het lelietje-van-dalen komt in witte en zachtroze kleuren, dus daar hoort ook lingerie met een zachte uitstraling bij waar jij volledig in opbloeit. Wat dacht je van een wit setje?

Lingerie voor het lelietje-van-dalen

Juni: de roos

Jouw geboortebloem is… de roos! De bloem die onvoorwaardelijke liefde, schoonheid en toewijding symboliseert. Voor alle romantici onder ons is er genoeg lingerie die bij deze bloem past, zoals rode lingerie of onze Fleur de Plaisir collectie. Welk lingerie setje verklaar jij de liefde?

Lingerie voor de roos

Juli: de delphinium

Jouw geboortebloem is… de delphinium! Deze bloem, ook wel Ridderspoor genoemd, staat voor positiviteit, waarheid en bescherming. Van zachtblauw tot intens paarsblauw bloeit de delphinium in de warme zomermaanden en daar passen natuurlijk onze mooiste blauwe lingerie setjes bij.

Lingerie voor de delphinium

Augustus: de gladiool

Jouw geboortebloem is… de gladiool! In het heetst van de zomer bloeit deze krachtpatser met integriteit en weerbaarheid door in de mooiste kleuren: rood, wit, crème, geel, roze, paars en oranje. Hoe houd je je hoofd koel? Met de mooiste body jewels of met de kleurrijkste lingerie setjes maak jij je zomeroutfit helemaal af!

Lingerie voor de gladiool

September: de aster

Jouw geboortebloem is… de aster! Een prachtig estervormige bloem die staat voor charme en devotie. Je hebt deze bloem in veel kleuren, maar de meest voorkomende zijn wit, lila en roze. Het mooie aan deze bloem is dat ze in september als een van de weinige in bloei staat, waardoor ze dus extra opvalt! Hoe zorg jij dat je net als de Aster het stralende middelpunt bent? Nou, probeer deze setjes eens!

Lingerie voor de aster

Oktober: de goudsbloem

Jouw geboortebloem is… de goudsbloem! Jij bent geboren in de herfst, de maand vol warme herfstkleuren als bruin, rood, oranje en geel. Net zoals de goudsbloem. Deze bloem staat voor koppigheid, warmte en creativiteit. Volgens sommigen heeft de bloem zelfs een magische werking! Laat jouw sterke karakter zien met deze setjes.

Lingerie voor de goudsbloem

November: de chrysant

Jouw geboortebloem is… de chrysant! Een zachte bloem met een vrolijke uitstraling. Deze bloem staat voor eerlijkheid, vriendschap en een lang leven.  Bovendien maakt deze bloem iedereen vrolijk, net zoals jij! Jij bent overal het stralende middelpunt en met deze outfits kan jij dat extra benadrukken.

Lingerie voor de chrysant

December: de hulst

Jouw geboortebloem is… de hulst! De enige bloem die je echt veel ziet in de winter tijdens de feestmaand, dus hoe kon het ook anders? Deze bloem is eigenlijk geen bloem, maar een plant. Maar ze is wel prachtig en staat voor warmte, spiritualiteit en geluk. De donkergroene blaadjes met de rode besjes doen ons meteen denken aan gezellige avonden met kaarsjes aan. Laat jouw romantische kant zien met de volgende looks.

Lingerie voor de hulst

Heb jij wat nieuws over jezelf geleerd? Laat het weten in een reactie!

https://clubleduc.nl/jouw-geboortebloem-en-bijpassende-lingerie/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven